Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Stara, nowa Centrala.
Doom:
Wyczyśc dane przeglądarki związane z domeną:
- dns
- coockis
- cache
Zmieniły się dns domeny a komp / przegladarka pamięta wciaż stare ustawienia.
Xeyo:
Jak masz windows, to otwoz "czarne okienko" rozkazem "cmd" i wklej tam "ipconfig /flushdns"
To mi pomoglo.
Lt Rook:
--- Cytat: ManganMan w Listopad 03, 2011, 19:17:19 ---Rook, ja mówię Tak na twój pomysł z DNA na Centralce, gdyż jest dobry, ponieważ uniemożliwia ''fotoszopowanie'' fitów (choć rozumiem twój opór). Po prostu wystarczy wrzucić ''kod DNA'' do bazy danych i gotowe. :D
--- Koniec cytatu ---
Jak się odezwie do mnie jakiś włodaż centrali to dam kod który z EFT formatu robi CCP::DNA::FUCKED::FORMAT :P
Nie widzę problemu. Tam samo jak nie widzę w tym sensu.
ManganMan:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 03, 2011, 23:38:34 ---Jak się odezwie do mnie jakiś włodaż centrali to dam kod który z EFT formatu robi CCP::DNA::FUCKED::FORMAT :P
Nie widzę problemu. Tam samo jak nie widzę w tym sensu.
--- Koniec cytatu ---
Dobra, dobra, pomysł odpada, skoro jest bez sensu, ale powiedz, jaka jest twoja perspektywa na moduł garażowni na stronie głównej (bo ogólnie to o ten moduł tyczył się pomysł z DNA)?
--- Cytat: Doom w Listopad 03, 2011, 13:00:30 ---Nie wiem jak aurora ale pyfa ma opcję exportu fitu w formie eft
--- Koniec cytatu ---
Może także przez "Copy & Paste", ale plikowo możliwy jest jedynie import pliku z fitem w formacie EFT (*.CFG).
Lt Rook:
Klepnąć drzewko statków w php+ajax/whatever + jakas wizualizacja fitu to nie problem.
Taka garażownia od technicznej strony to nie jest duży problem, możecie zerżnąć pomysł z BC, nawet to glupie importowanie/exportowanie EFT/DNA to nie problem.
Kto to bedzie moderował, aby nie powstał taki potworek jak na BC? :P
Moja perspektywa na garażownię? Nie robić żadnej. Ludzie zamiast się flejmować będą myśleć nad fitami i już nie będzie tak fajnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej