Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Stara, nowa Centrala.

<< < (3/16) > >>

Doom:
Pewnie dlatego ze wypluło mi ten them w googlu jako jedyny z działającym linkiem pobrania? :P
Jest duża szansa że na bezczela rozpiszemy konkurs na them dla strony z nagrodą w postaci TC ;)

ManganMan:
Ano spoko.

--- Cytat: Doom (Portal Centrali) ---Tylko jak się obsługuje ten cholerny WP?
--- Koniec cytatu ---

Ja tymczasem doskonale sobie radzę ze swoim WP'kiem
(Polecam wpaść "ponownie", mam wolne sloty w killboardzie do wynajęcia za free dla każdego :P ).

Kharim:
właśnie miałem zadać to pytanie co ManganMan, ale swoją drogą skórka na forum jest bardzo okej, w obecnych kolorach wszystko staje się bardziej czytelne

ManganMan:
Można by zrobić layout całkiem pasujący do dzieła Grega imho.

Poza tym samo forum: jest może plugin bindujący SMF z WP ?

Doom:

--- Cytat: Kharim w Listopad 02, 2011, 15:31:37 ---właśnie miałem zadać to pytanie co ManganMan, ale swoją drogą skórka na forum jest bardzo okej, w obecnych kolorach wszystko staje się bardziej czytelne

--- Koniec cytatu ---
Skórkę forum stworzył dla nas Papug. Ta na WP jest autorstwa kogoś innego i pomimo że tak jak mówicie nie jest zła, chętniej widziałbym tam identyczną skórkę co na forum ( /me zastanawia się w jakich dużych jednostkach miary Papug zażąda pistacji za taką robotę :P )\

--- Cytat: ManganMan w Listopad 02, 2011, 15:42:28 ---Poza tym samo forum: jest może plugin bindujący SMF z WP ?

--- Koniec cytatu ---
Od strony WP? Sprzed kilku lat. Od strony smf jest aż za świeży, bo do najnowszej wersji silnika; wszyscy admini boją się aktualizacji skryptu centrali bo przy ilosci dodatków jaka tutaj wpadła na wasze rożne prośby może się okazać ze forum trzeba będzie od nowa stawiać, a i sam mod moze okazać się chimeryczny i znielubić się z jakimiś juz istniejącymi dodatkami.
Jeśli pytasz tylko w kontekście najnowszych postów wyświetlanych na stronie głównej to Hastra już nad tym pracuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej