Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP idzie pod młotek ?

<< < (4/7) > >>

Szczutek:
ja to widze troche inaczej.... nie chcialbym ktoregos dnia, zalozmy po jakiejs przerwie zalogowac sie do gry... dolaczyc do jakiegos gangu.... i zaczac sie klepac z jakims innym gangiem....
po wjebaniu shipa.... respawnac sie w systemie obok fully fitted....
w tej chwili zalozmy mam x charow na serwerze co sie nazywa Tranquility.... wtedy mialbym x charow na x serwerach i to jeszcze nie wiem czy znalbym jezyk obowiazujacy na serwerze....
uwazam, ze ta gre powinny ciagnac te osoby, ktore ciagna wozek od samego poczatku niewazne czy sie beda zowiec ccp czy ppc... oni kumaja baze....dali mi to czego szukalem i mnie tu trzymaja... spierdola cos, ale nie jest zle jak sie przyzwyczaisz... Blizzard ze swoim "mysleniem" zrobilby z tego gowno. Taka jest moja opinia.

Kira Korpii:
Dobra skroce to jeszcze raz: chodzi o to ze swiat jest na tyle duzy ze konwencjonalne latanie wymaga mnostwa wolnego czasu. Moze nie jest dobrze zeby bylo instant fight, ale jakby na przyklad nano dzialalo jak dawniej bylaby wieksza szansa zetkniecia sie gangow, bo wiecej by ich pewnie latalo.

HammerSnake:
Bez przesady świat eve jest malutki. Lecąc na szagę można w godzinę - półtorej przelecieć z jednego na drugi koniec galaktyki.

Spłycanie pvp do fpsów/ battlegroundów z wowa ma już miejsce. Choćby pvp w milicjach vide Bsi i reszta ekip, które siedzą/ biją się w dwóch systemach z dziesiątkami zaparkowanych statków na przebranie. Czy też wielkie pvp z 0.0. Gdzie ludzie na sygnał zrywają się z paśnika lecą na miejsce zbiórki gdzie stoi tytan, odpalany jest portal i wskakują ludziki do walki.

Możliwości są już teraz. Kwestia mentalności ludzi. Jeden chce się pobawić w tego kosmicznego pilota, polatać, pozwiedzać, spojrzeć okiem na wydrukowaną mapkę, a drugi loguje się, żeby nakur... fragi i tyle.

Bazy to w tej grze raczej nie ma. CCP kuma tyle, żeby nie ruszać draka, bo lata tym cały high sec i 85% serwa. Jest sandbox więc każdy może robić co chce i jest tam jakaś mozaika, w której zdecydowana większość graczy jest raczej za instant pvp.

Kira Korpii:

--- Cytat: HammerSnake w Październik 23, 2011, 15:03:05 ---Bez przesady świat eve jest malutki. Lecąc na szagę można w godzinę - półtorej przelecieć z jednego na drugi koniec galaktyki.

--- Koniec cytatu ---

Biore stoper - lecisz.

oh wait przeciez nie grasz...

sneer:
najwieksza rewolucja jaka idzie dla superów to nie to o czym pisaliscie a to ze teraz nikt nie wyloguje bedąc zagrowany :p

wiec bijesz sie do momentu kiedy zajdą normalne warunki  zakoncznia ibitwy a nie do momentu kiedy FC powie logoff :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej