Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
A wczoraj na trolliszu......
Ranshe:
--- Cytat: Doom w Październik 23, 2011, 10:26:03 ---To miało 4 albo 5 postów długości, myślisz że się komuś chce? :P
--- Koniec cytatu ---
Bez sensu, chciało im się na 5 postów wklejać tutaj i dzielić, a na pastebina gdzie tylko ctrl-c ctrl-v całości to nie?
[VIDE] Herezja:
Doom to udostępnij Twórcy tego posta dostęp do archiwum gdzie trafiło to co usunąłeś i zapewne to zrobi.
Doom:
--- Cytat: Herezja w Październik 23, 2011, 10:47:48 ---Doom to udostępnij Twórcy tego posta dostęp do archiwum gdzie trafiło to co usunąłeś i zapewne to zrobi.
--- Koniec cytatu ---
Wiesz że nawet jak to powtórzysz dużo więcej razy to prawdą się to nie stanie a jedyny efekt jaki osiągniesz to wkurzenie mnie?
[VIDE] Herezja:
Będąc szczerym zapomniałem, że to nie Ty kasowałeś ale ... zapewne masz dostęp do tych danych. Po raz wtóry przepraszam ale ... to już nawyk u mnie chyba jest. Bo jak by nie było to ty zwykle usuwasz rożne rzeczy z forum czyż nie?
Doom:
--- Cytuj ---zapewne masz dostęp do tych danych.
--- Koniec cytatu ---
Ewentualnie tylko do tych które były w kolejnych postach. To co było w pierwszym poście poleciało bezpowrotnie podczas edycji. Tego loga ma przecież każdy kto byl wtedy na Trolishu, np Ty sądząc po tym że średnio co długość scrola były jakieś Twoje wtręty w trolowanie
--- Cytuj --- to już nawyk u mnie chyba jest. Bo jak by nie było to ty zwykle usuwasz rożne rzeczy z forum czyż nie?
--- Koniec cytatu ---
Bo reszta technicznych ostatnio zbyt zajeta jest udziałem w pyskówkach (/me patry znaczaco na Monę ) albo rl nie pozwala im za bardzo sie zajmować forum :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej