Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

A wczoraj na trolliszu......

<< < (4/9) > >>

Skeer:
Określenie "zbyt długie" to pojęcie względne. W zasadzie każde logi można usunąć z tego paragrafu :P

Kira Korpii:

--- Cytat: Skeer w Październik 22, 2011, 18:10:04 ---
Hej, czemu nikt nie wklei loga jak to Ozzy błagał SE, żeby ci nie przeszkadzali w najeździe LFN na Eso?  :-X

--- Koniec cytatu ---

Moge ja? Moge? Chyba wiem! Bo to nie bylo na publicznym kanale?

Dobrze ze wikileakexdyplomata Skeer stoi na strazy :D
edit:
Polecam aktualny odcinek Southparka dla wszystkich plotkarek ;p

edit2: zgodnie z zyczeniem kolegi okreslenie ex- zostalo uwzglednione, pozostala czesc zlozenia pozostaje w mocy ;p

Skeer:
Nie jestem diplo, nie jestem też leak - mam te logi ale wolę, żeby kto inny męczył się ze wklejaniem tego tutaj.

W sumie mi to by wisiało, ale wczoraj na polishu ten koleś z LFN tak bezczelnie okłamywał noobków, że po prostu myślę, że warto publikować jakie nerdy rządzą tym korpem. Szkoda młodych.

Hastrabull:
Log za długi, to taki, ktorego nie chce sie modowi/adminowi czytac. Od waszego wyczucia zalezy czy traficie czy nie.

(podpowiedz)
logi na 4 posty/5 stron SĄ za długie.

Syntion:

--- Cytat: Hastrabull w Październik 22, 2011, 18:45:36 ---Log za długi, to taki, ktorego nie chce sie modowi/adminowi czytac. Od waszego wyczucia zalezy czy traficie czy nie.

(podpowiedz)
logi na 4 posty/5 stron SĄ za długie.

--- Koniec cytatu ---

Jezeli chcecie umieszczac dlugie logi z publicznych kanalow tutaj to zamiast tego po prostu wrzucajcie je na inne (darmowe/prywatne) serwery a tu na forum umieszczajcie tylko linka do nich.
Chyba ze umieszczanie linkow zewnetrznych do baaardzo dlugich logow z publicznego kanalow jest takze forumowym grzechem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej