Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PLIM] Polish Immortals - Dyskusja
Deaell Portt:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 02, 2011, 11:43:09 --- Widzę że mądry jesteś jak buty rumcajsa. Na pewno możemy sobie powalczyć z kimś kto gra 5-6 lat w te gre i się rzuca na graczy co grają miesiąc , very BREJV very ... zwłaszcza że ja go ledwo uszkodzić mogę.
Skoro też masz takie podejście to bardzo pro jesteś , w sumie jak każdy troll za monitorem.
Najzabawniejsze jest to że połowa z Was trolluje tu na forum a pozniej mi te same osoby na PW pisza porady w grze - szkoda mi Was chopaki wieśniaki. Do żadnego UNSEEN nie pójdziemy , głowy w piasek też nie schowamy a Polaczki kozaczki mogą sobie nas ganiać zwłaszcza Villqu ( fail kille robi chopak na kazdym z 2 banki do przodu :D )
--- Koniec cytatu ---
No i wlasnie przez takie posty jak kolega z PM (wasz jakis znajomy) pytal czy ktos wam pomoze, doradzi to mu odpowiedzialem, ze po waszym postowaniu sam mialem ochote was odwiedzic. Rozwala mnie wasza postawa roszczeniowa i przedstawianie sie za nie wiadomo kogo. Bo przyszliscie i jestescie tacy zajebisci to mamy ukleknac i wam lodzika z polykiem zrobic czy co ?. Fajnie ,ze przyszliscie grac w EVE, jakies dresiarskie filmiki z przychlastami postujecie, w pierwszym poscie juz byly szpile jak inni powinni grac a potem obraza jak ludzie zaczeli po was jezdzic. No i jak widze dalej brniecie w tym kierunku :-). Powodzenia jak wkur..... innych graczy to mozecie sobie czasem gre odpuscic na miech. No i ludzie dobrze wam poradzili z Unseen, a wy jeszcze za to na nich plujecie bo wiecie lepiej chociaz jak sami pisaliscie jestescie nowi w tej grze.
Yurioni:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 02, 2011, 11:43:09 --- Widzę że mądry jesteś jak buty rumcajsa. Na pewno możemy sobie powalczyć z kimś kto gra 5-6 lat w te gre i się rzuca na graczy co grają miesiąc , very BREJV very ... zwłaszcza że ja go ledwo uszkodzić mogę.
--- Koniec cytatu ---
wlasnie tym stwierdzeniem tylko udowadniasz, ze jestescie lamami z ktorych nic nie bedzie. Gdybyscie poswiecili chociaz troche czasu na zgromadzenie wiedzy, obejrzenie filmikow i poczytanie, to byscie wiedzieli, ze wlasnie EVE jest jedna z nielicznych (o ile nie jedyna) gra w ktorej mlode chary z mala iloscia sp, ale z dobrym planem na kontre moga zrobic z dupy jesien sredniowiecza starym postaciom, ale oczywiscie lepiej siedziec i jeczec, a swoje faile zrzucac na barki malej ilosci sp...
let the fail be with you!
Rataxas:
--- Cytat: Deaell Portt w Listopad 02, 2011, 12:02:53 ---No i wlasnie przez takie posty jak kolega z PM (wasz jakis znajomy) pytal czy ktos wam pomoze, doradzi to mu odpowiedzialem, ze po waszym postowaniu sam mialem ochote was odwiedzic. Rozwala mnie wasza postawa roszczeniowa i przedstawianie sie za nie wiadomo kogo. Bo przyszliscie i jestescie tacy zajebisci to mamy ukleknac i wam lodzika z polykiem zrobic czy co ?. Fajnie ,ze przyszliscie grac w EVE, jakies dresiarskie filmiki z przychlastami postujecie, w pierwszym poscie juz byly szpile jak inni powinni grac a potem obraza jak ludzie zaczeli po was jezdzic. No i jak widze dalej brniecie w tym kierunku :-). Powodzenia jak wkur..... innych graczy to mozecie sobie czasem gre odpuscic na miech. No i ludzie dobrze wam poradzili z Unseen, a wy jeszcze za to na nich plujecie bo wiecie lepiej chociaz jak sami pisaliscie jestescie nowi w tej grze.
--- Koniec cytatu ---
1) jak lubisz lodziki to spoko.
2) czyli uwazasz ze mamy isc do UNSEEN bo tak ktos nam NAKAZUJE - tak zapewne , zeby pozniej trolle gadac mogli o tym jak ogony podkulilismy i dalismy dyla ?
3) dla czego mamy niby rozwiazywac korporacje i nie grac razem ( skoro tego chcemy ) tylko robic jakis smieszny rozpad
4) Nikt tutaj z nas nie obrazil zadnego korpa ani zadnej osoby
5) Wydaje mi sie ze trolle z tego forum ( jak to polacy ) szukaja okazji do pokazania jacy wazni nie sa, jacy silni , jacy wspaniali no i w ogóle naj naj naj... jesli wiesz co mam na mysli.
6) rozczarowalo mnie tylko kiedy poczytalem na niemieckich , angielskich i co nieco uslyszalem " na ruskich" forach ze tam ludzie naprawdę trzymają się razem.
7) nie wiem ile prawdy może w tym być ale podobno rumuni wszyscy co graja w EVE siedza w jednym zakatku EVE i siedza tam po prostu razem , wspierajac sie.
8) oczywiscie po polakach tego oczekiwac nie mozna bo Ty wedle filmiku oceniasz ze my jakies dresy czy cus ( kompletnie Cie kurwa z tym nie rozumiem )
9) Kolejna rzecz ktora mnie rozjebala w Twoim poscie to niby gdzie MY tak mowimy , lub dajemy do zrozumienia
--- Cytuj ---" Rozwala mnie wasza postawa roszczeniowa i przedstawianie sie za nie wiadomo kogo
--- Koniec cytatu ---
" , badz tak iscie uprzejmy i mi wklej w ktorym MY do czegosc roszczenia kierujemy lub przedstawiamy sie za nie wiadomo kogo ? Jezeli znajdziesz taki temat przylece swoim najdrozej wyfitowanym statkiem do jakiegos nulla czy gdzie tam latasz i zestrzelisz mnie ( bedziesz mial free killa na KB wkoncu to kochasz )
EDIT: w sumie to ja nawet na dobra sprawe nie wiem o jakim koledze dokladnie mowisz i jakis tam PMach. Jesli mowisz o panu na Y... ( nie bede rzucal nazwiskami na forum ) to po :
1) nikogo nie prosilismy o pomoc
2) po prostu powiedzielismy ze jakies typki co graja po 4 lata maja radoche z bicia nuubi ( bo wiesz dla nas jako nowych nie jest to do konca zrozumiale ) tylko jak to wiadomo Polak Polakowi Wilkiem.
Yurioni:
--- Cytat: Rataxas w Listopad 02, 2011, 13:24:46 ---
5) Wydaje mi sie ze trolle z tego forum ( jak to polacy ) szukaja okazji do pokazania jacy wazni nie sa, jacy silni , jacy wspaniali no i w ogóle naj naj naj... jesli wiesz co mam na mysli.
--- Koniec cytatu ---
it's not bragging if you can back it up...
Rataxas:
--- Cytat: Yurioni w Listopad 02, 2011, 13:12:33 ---wlasnie tym stwierdzeniem tylko udowadniasz, ze jestescie lamami z ktorych nic nie bedzie. Gdybyscie poswiecili chociaz troche czasu na zgromadzenie wiedzy, obejrzenie filmikow i poczytanie, to byscie wiedzieli, ze wlasnie EVE jest jedna z nielicznych (o ile nie jedyna) gra w ktorej mlode chary z mala iloscia sp, ale z dobrym planem na kontre moga zrobic z dupy jesien sredniowiecza starym postaciom, ale oczywiscie lepiej siedziec i jeczec, a swoje faile zrzucac na barki malej ilosci sp...
let the fail be with you!
--- Koniec cytatu ---
A skad wiesz ze nie polecielismy na kontre ? Wlasnie tak zrobilismy tylko no khm ... zanim my zdjelismy w 3-4 osoby jednemu z nich shidla , armor - to koles po prostu nas rozstrzelal. Strata statku dla nowego gracza ktory powiedzmy wart jest 60-70 mln ISK , no nie ukrywajmy ze jest bolesna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej