Eve Online > Przedpokój

Składamy hołd w stronę półświatka EVE

<< < (13/22) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Mona X w Październik 21, 2011, 13:40:32 ---No to cześć świeża krew.
Nie latajcie po nullseku, wormholach, lowesku, Jita, a w hiseku miejcie oczy dookoła głowy. Uważajcie, na bufu, pinków (znaczy toxinów teraz), Coven, goonsów, Rosjan, Niemców, Anglików, Amerykanów, Brazylijczyków, Francuzów, Szkotów, Polaków, gości ze smiesznym akcentem, tych zaznaczonych na czerwono, pomarańczowo, zielono, niebiesko, tych bez zaznaczenia oraz wszystkich pozostałych.

--- Koniec cytatu ---
zapomniales dodac concord i szpiegow :D
btw, kto juz im podrzucil alta, przyznac sie :P

Dux:
To niegdysiejsze spotkanie z gościem z CCP w Warszawie .....
Jak to się stało, żeście się tam nie pozabijali?  :o

Xarthias:
JPKM, człowieka chwilę nie ma, a wy od razu burdel robicie :P
Troll nie troll, jakiś poziom dyskusji zachować trzeba. Jedna osoba (w dodatku anonim wstydzący się swojej postaci), której jedyne posty zawierały więcej przekleństw niż "normalnych" wyrazów, już poleciała.
Ja naprawdę nie mam czasu się z wami użerać, więc zróbcie mi przysługę i moderujcie się trochę sami, zanim naciśniecie przycisk "Wyślij wiadomość".

Lt Rook:

--- Cytat: Dux w Październik 21, 2011, 13:46:46 ---To niegdysiejsze spotkanie z gościem z CCP w Warszawie .....

--- Koniec cytatu ---

W realu jest ogromne death/crime penalty, w porównaniu z EVE  :(

Soulscream:

--- Cytat: Dux w Październik 21, 2011, 13:46:46 ---To niegdysiejsze spotkanie z gościem z CCP w Warszawie .....

--- Koniec cytatu ---

Z doswiadczenia powiem, ze wszystkie ingame sytuacje kazdy ma w dupie. Gra to gra. Jednak, mysle ze wiekszosc osob ktore poszlo na to spotkanie ma wspolne spojrzenie na tak zwany "patriotyzm" in game czy tudziez pomysly wszechpolskiej korporacji bla bla bla bla.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej