Eve Online > Przedpokój

Składamy hołd w stronę półświatka EVE

<< < (12/22) > >>

Lt Rook:
o swieza krew!
powodzenia chlopaki!
uwazajcie na wszystkich, WSZĘDZIE!
robcie misje u dobrych agentów,
specjalizujcie sie w tym co lubicie, wyjdzie w praniu, albo odejdziecie z eve,
najszybciej zarobicie na mysleniu.

i "Welcome to Eve Online, here's your Rubik's Cube, go f*** yourself"

Nitefish:
No przecież w Waszym topiku rekrutacyjnym napisałem Wam słowa otuchy:

--- Cytat: Nitefish w Październik 19, 2011, 13:04:02 ---Od razu podepnij link do kb żeby można było obserwować jak sobie radzicie. Fly safe :)

--- Koniec cytatu ---

Co do reszty:

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:22:38 ---... nie latajcie tu i tu, uwazajcie na tych i na tych ,

--- Koniec cytatu ---

Uważajcie na wszystkich generalnie.

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:22:38 ---robcie misje u tych i tamtych, specjalizujcie sie w tym i w tym, najszybciej zarobicie na tam i na tym"

--- Koniec cytatu ---

Zapraszam do nas (region Curse) na tłuste misje pirackie. Super kasa, zobaczycie.

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:22:38 ---... ja chetnie czytam porady graczy którzy dłużej grają i przechodzil te tak zwana "droge nuubi".

--- Koniec cytatu ---

Właśnie napisałem Ci 2 fajne porady powyżej.

Starakopara:

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 11:51:24 ---(...) Staramy sie być uprzejmi i dopasować do EVE.

--- Koniec cytatu ---

nie wytrzymałem, zacytuję tu sygnaturkę Sokoła: " to nie jest gra dla troskliwych misiów, tu się rucha w dupę młotkiem"

to tyle w kwestii uprzejmości IMO  :D

Goomich:

--- Cytat: Rataxas w Październik 21, 2011, 13:22:38 ---Szczerze powiem to liczylem na cos w stylu , "o swieza krew , powodzenia chlopaki , nie latajcie tu i tu, uwazajcie na tych i na tych , trzymamy z tymi i z tymi przyda sie pomoc jak podskillujecie, robcie misje u tych i tamtych, specjalizujcie sie w tym i w tym, najszybciej zarobicie na tam i na tym"
--- Koniec cytatu ---

No to cześć świeża krew.
Nie latajcie po nullseku, wormholach, lowesku, Jita, a w hiseku miejcie oczy dookoła głowy. Uważajcie, na bufu, pinków (znaczy toxinów teraz), Coven, goonsów, Rosjan, Niemców, Anglików, Amerykanów, Brazylijczyków, Francuzów, Szkotów, Polaków, gości ze smiesznym akcentem, tych zaznaczonych na czerwono, pomarańczowo, zielono, niebiesko, tych bez zaznaczenia oraz wszystkich pozostałych.

Soulscream:
Jestem 100 procentowo przekonany ze op to troll, a jezeli nie jest trollem to wspolczuje mu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej