Eve Online > Dyskusje ogólne
Sprzedaż chara
Pol Kent:
--- Cytat: Soobocz w Październik 12, 2011, 11:36:31 ---Niestety nie znam przelicznika.
--- Koniec cytatu ---
Tu możesz sobie mniej więcej wyliczyć:
http://gemblog.nl/skill/
Doom:
--- Cytuj ---Czyli opłatę za sprzedaż pokrywa kupujący, nie ja?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---The owner of the character being sold is responsible for the character transfer fee paid to CCP.
--- Koniec cytatu ---
Mój błąd, miało być sprzedający, juz poprawiłem
[CBIRR] Soobocz:
Czyli reasumując.
Zakładam topic na forum eve-o z konta na którym jest ten char. Opisuje dane czyli ile sp, jakie standy, itp.,itd. Piszę ile chcę za niego w iskach.
Czekam, aż się sprzeda, czyli jakiś kolo stwierdzi, że kupuje.
Wchodzę na account menago i transfer i tam wpisuje Nicka z forum eve-o tego co kupił. Klikam dalej. Wybieram formę płatności (rozumiem, że można zapłacić w iskach) klikam dalej i zatwierdzam i czekam. Po 24h ja mam iski a kolo chara.
Pokrótce to tak wygląda?
Goomich:
--- Cytat: Soobocz w Październik 12, 2011, 12:32:57 ---Wchodzę na account menago i transfer i tam wpisuje Nicka z forum eve-o tego co kupił.
--- Koniec cytatu ---
Nazwę konta.
eloelo:
--- Cytat: Soobocz w Październik 12, 2011, 12:32:57 ---Zakładam topic na forum eve-o z konta na którym jest ten char. Opisuje dane czyli ile sp, jakie standy, itp.,itd. Piszę ile chcę za niego w iskach.
--- Koniec cytatu ---
I na jakiego chara gość ma wpłacić
--- Cytat: Soobocz w Październik 12, 2011, 12:32:57 --- Wybieram formę płatności (rozumiem, że można zapłacić w iskach)
--- Koniec cytatu ---
TAAK ale iskami płacisz pośrednio tzn musisz kupić za iski 2 plexy i dać je reedem .
Podczas transferu postaci masz tylko 3 opcje
1 płacisz w euro kartą
2 płacisz w euro paypalem
3 płacisz 2 plexami [ które ci sie pojawią na koncie po wycofaniu ich z assetu -reedem]
Podczas tranferu wpisujesz nazw konta na które gość sobie życzy [poda ci go] nie jego nick
Iski masz wcześniej potem rozbisz transfer
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej