Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
[VIDE] Herezja:
Ale powinni jakoś ograniczyć ilość osób we flocie w danym systemie albo określić, że tyle a tyle statków może być max we flocie danego typu.
Inna sprawa, ciekawe jak sobie poradzą właśnie z osobami, które będą dolatywać i kąsać za pomocą bomberów np bo w obecnym wymiarze jaki mamy ataki bombowe są prawie nie możliwe.
Goomich:
--- Cytat: Herezja w Październik 12, 2011, 02:27:10 ---Ale powinni jakoś ograniczyć ilość osób we flocie w danym systemie albo określić, że tyle a tyle statków może być max we flocie danego typu.
--- Koniec cytatu ---
1. Co powstrzyma ludzi, przed wrzuceniem pięciu takich flot?
2. Odgórne wymuszanie składu floty jakoś tak gryzie się ideą sandboksa.
3. Co będzie, gdy wpadnę na nowy zajebisty setup, który w pięciu pozwala zabic pięćdziesięciu, ale nie będzie pasował do odgórnych ograniczeń?
Isengrim:
No no no, wychodzi na to, ze warto bylo scierpiec Minmatarski Wychodek 1.0. Moze nawet Monokla sfinansowac? ^^
[VIDE] Herezja:
Chodziło mi o ograniczenie w jakiś sensowny sposób osób znajdujących się w systemie w jednej chwili bo tak jak chyba Glass pisał może dojść do sytuacji, w której do walczących stron stale będą dolatywać kolejne osoby i taka duża bitwa może być bardzoooo długa (tak tak wiem, że i teraz tak może być ale Ci nowi teraz mają perma laga a przy nowych zasadach po prostu zwolni im czas i nic poza tym).
Isengrim:
--- Cytat: Herezja w Październik 12, 2011, 11:23:50 ---Chodziło mi o ograniczenie w jakiś sensowny sposób osób znajdujących się w systemie w jednej chwili bo tak jak chyba Glass pisał może dojść do sytuacji, w której do walczących stron stale będą dolatywać kolejne osoby i taka duża bitwa może być bardzoooo długa (tak tak wiem, że i teraz tak może być ale Ci nowi teraz mają perma laga a przy nowych zasadach po prostu zwolni im czas i nic poza tym).
--- Koniec cytatu ---
I to jest złe bo?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej