Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
Siri Irme:
Mi czasami miga lub całkiem znika HUD. Sam z siebie lub po wyjściu do windy. Pomaga tylko restart evki.
Czcionka jest masakryczna. Jakbym się cofnął z 15 lat i odpalał gierki z C-64.
Ale warp przez planetke robi wrażenie :)
GlassCutter:
--- Cytat: hctob w Listopad 30, 2011, 17:37:43 ---Czcionka jest masakryczna. Jakbym się cofnął z 15 lat i odpalał gierki z C-64.
--- Koniec cytatu ---
I to właśnie jest magiczne w tej czcionce :P Ja mam ustawiony rozmiar czcionki ten o jeden wiekszy od najmniejszego, GUI na 90% i jest naprawde spoko. Bardzo wyraźna i czytelna.
Skeer:
Oczojebna.
Wolę starą. Ofc CCP nie zostawiło wyboru.
W dodatku między masą zmian musiało przemycić coś idiotycznego - bańkowanie przez dyktę oznacza automatycznie minutowe agro - kompletny bezsens.
GlassCutter:
Co do bańkowozów: stawiając bankę robisz coś agresywnego w stosunku do innego gracza, wiec dlaczego masz nie mieć agresji.. Nie będzie tak łatwo jak do tej pory, mówi się trudno. Była to luka w zasadach gry, którą w końcu załatano.
Rzeczą którą bym zmienił w pierwszej kolejności to przycisk jump warpujący nas na outgate.. Szczególnie wkurzające jak się ma GUI na 90%, zwyczajnie łatwo o missclick, już kilka razy musiałem zatrzymywać warp :P Mowinni dać możliwość wyboru, czy chce się tą opcje aktywną czy nie.
Merovingin:
Powinien byc do tego nowy przycisk obok tego od skoku. Taki z ikonka malutkiego leminga.
A skoro juz narzekamy to ja sie przyczepie do zmiany komunikatow broadcastow. Teraz zeby zobaczyc dokad jest warp musialbym miec okno floty szerokie na pol ekranu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej