Eve Online > Crucible

Nowy dodatek - Zima 2011

<< < (50/129) > >>

Doom:
Widze że nie tylko ja mam skojarzenia z Homeworldem? :P

Isengrim:

--- Cytat: Doom w Listopad 04, 2011, 17:22:45 ---Widze że nie tylko ja mam skojarzenia z Homeworldem? :P

--- Koniec cytatu ---

A to można grać w EvE nie mając skojarzeń z Homeworldem? :P

Doom:
Wygląda Naga bc jest pierwszym moim skojarzeniem tego typu :P

Dormio:

--- Cytat: nonenalim w Listopad 04, 2011, 14:39:20 ---Btw:
Tu, tu, tu i tu CCP t0rfifrans podaje więcej informacji o Nebulae i projekcie V3

--- Koniec cytatu ---
Thnx

--- Cytuj ---meaning that the artists would be tied up painting nebulas and not fixing lag.... It's always a balancing act.
--- Koniec cytatu ---
Oficjalne przyznanie, że zaganiają "artystów" do roboty przy fixowaniu l(b)agów (!? znaczy się co zapierdzielają na rowerkach i dynamem dodają powerka clusterkowi ?!)(myślałem, że od tego mają chomiki  ;) :P)

--- Cytuj ---We want the nebula to cast faint light onto the objects
--- Koniec cytatu ---
Ociepierdle nie mam tyle kasy na sprzęt który to pociągnie  ??? >:(

--- Cytuj ---we won't be able to cover all of these unique systems before releasing the Winter Expansion, but we made sure to have the tech there to allow us to do that, as it feels pretty important to a lot of us.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się jak zwykle SoonTM (tak jak mechanika do polityki, tak jak giełda...)

--- Cytat: nonenalim w Listopad 04, 2011, 13:44:58 ---Bez przesady. 64 regiony to 64 unikalne tła. Jeśli zmiana byłaby co konstelacje to musieliby stworzyć  ich 400? 500? A te 64 tła zajmują po 3mb każde więc byśmy mieli 1,5gb zajęte tylko na to. I tak bedzie o klase lepiej niż było, a przed nami wiecej zmian dzieki V3

--- Koniec cytatu ---
Aż tak źle nie jest:

--- Cytuj ---The total size for 67 cubemaps is 201 megabytes (Each cubemap is 3 megabytes). The new cubemaps are the same size as the old ones.
--- Koniec cytatu ---
per sztuka to jakieś 3MB, a dzięki uprzejmości Mony wiemy, że

--- Cytat: Mona X w Listopad 04, 2011, 13:55:43 ---786

--- Koniec cytatu ---
potrzeba teksturek dla każdej konstelacji co daje jedyne ~2,3GB  ;) :P

nonenalim:
http://www.youtube.com/watch?v=dInM9k3tTSw

kilka ciekawych informacji w tym:
- krotszy czas rozstawiania posow
- pos bedzie dzialal na jednym paliwie (pewnie producenci beda je tworzyc z istniejacych)
- korpowe bmki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej