Eve Online > Crucible
Nowy dodatek - Zima 2011
Ptysiu:
--- Cytat: Doom w Październik 14, 2011, 11:17:38 ---Mi by wystarczył bar z latwodrywanymi stolikami, krzeslami z oparciamy dajacymi wygodny chwyt i piwo w butelkach z uczciwego szkła coby łatwo tulipany się robiło >:D
--- Koniec cytatu ---
A ja, żeby do tego dupnego trzyekranowego telewizora dodali GŁOŚNIKI. Najlepiej z równie dupnym subwooferem by piloci w sąsiednich celach zaczęli uderzać rytmicznie głowami o ścianę po tym jak odpalę muzę pokroju "umc-umc muw jor badi" na pełny regulator, po czym wydokuję i polecę w siną dal. :)
Lt Rook:
Uważaj aby to nie sprowokowało ich do wydokowania i nakopania Ci (w ramach dostępnych metod, skoro nie można oklepać ryjka) za te "umca umca" :P
Doom:
Przecież o to może mu chodzić :P
Lt Rook:
--- Cytat: Ptysiu w Październik 14, 2011, 11:28:19 ---...i polecę w siną dal. :)
--- Koniec cytatu ---
Przecież napisał że nie :P
Dux:
--- Cytat: Ptysiu w Październik 14, 2011, 11:28:19 ---A ja, żeby do tego dupnego trzyekranowego telewizora dodali GŁOŚNIKI. Najlepiej z równie dupnym subwooferem by piloci w sąsiednich celach zaczęli uderzać rytmicznie głowami o ścianę po tym jak odpalę muzę pokroju "umc-umc muw jor badi" na pełny regulator, po czym wydokuję i polecę w siną dal. :)
--- Koniec cytatu ---
No i jeszcze pilota do tego. Takiego porządnego. Z dużymi przyciskami.
A i jeszcze lodówkę w kącie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej