Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (17/19) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Październik 05, 2011, 00:01:43 ---Soul w tym sęk, że nasz szanowny kolega Dark pisze w sumie we wszystkich postach jakie się pojawiają na centrali (albo przynajmniej większości) i w 90% przypadkach ma odmienne zdanie od większości i bardzo usilnie je broni (czasami się zastanawiam po co to robi, jakaś forma masochizmu?).

--- Koniec cytatu ---

Ty tak na powaznie ? To ze ktos ma odmienne zdanie to nie powinien tego bronic ? Z takim mysleniem mysle, ze partyjne miejsce w PZPR to pewniak dla Ciebie. Swoja droga jak ja gralem to tez mialem odmienne zdanie od 99% ludzi tutaj ktorzy sie udzielali. Przeciez reprezentowalem odmienny oboz w grze i bylem/jestem znienawidzonym goonem.

[VIDE] Herezja:
Po 1 liczyłem, że to raczej Dark się da strolować a nie Ty po 2 to musisz przyznać, że sporo w tym prawdy było co napisałem bo Dark co by nie mówić a raczej nie pisać zawsze w sumie ma odmienne zdanie od reszty i nie uważasz, że jest to co najmniej dziwne?

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Październik 05, 2011, 13:01:43 ---Po 1 liczyłem, że to raczej Dark się da strolować a nie Ty po 2 to musisz przyznać, że sporo w tym prawdy było co napisałem bo Dark co by nie mówić a raczej nie pisać zawsze w sumie ma odmienne zdanie od reszty i nie uważasz, że jest to co najmniej dziwne?

--- Koniec cytatu ---

Haha, stara dobra karta. Im trolling you see bloo bloo im so amazing troll. Rolling with da punches. Nie uwazam tego za dziwnego Mr/Mrs Troll bo doceniam ludzi wlasnie za to ze maja odmienne zdanie tym bardziej ze umieja swojego stanowiska bronic.

[VIDE] Herezja:
Myślę, że Dark jest wyjątkowy bo właśnie zawsze ma odmienne zdanie i broni Go do upadłego nawet jeśli mówi, ze białe wcale nie jest białe a czarne bo np ma taki światopogląd ];)

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Październik 05, 2011, 13:14:24 ---Myślę, że Dark jest wyjątkowy bo właśnie zawsze ma odmienne zdanie i broni Go do upadłego nawet jeśli mówi, ze białe wcale nie jest białe a czarne bo np ma taki światopogląd ];)

--- Koniec cytatu ---

A my co mamy odmienne zdanie jestesmy tak zajebisci, ze ja pierdole.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej