Śmietnisko > Flamewar
Czy moj CEO mnie oszukal ?
sc0rp:
--- Cytat: eloelo w Październik 03, 2011, 19:10:03 ---Czyli w nie byłeś w LFN nie wiesz jak tam jest ..
Znasz Widgeta skad ? z opowiadań z reala?
--- Koniec cytatu ---
skadinad
--- Cytuj ---Pisałem że mnie oszukali z wywózka ty pierdolisz ze powinienem mieć swojego JF
--- Koniec cytatu ---
Nie swojego jfa, tylko ze powinienes umiec o siebie zadbac (zaproponowalem wozenie iteronem) - poczytaj http://www.enough-lupica.com/lupica%20images/reading%20for%20dummies.jpg
--- Cytuj ---Jak napisze że jestes małym mądrym trolem to z czym sie nie zgodzisz?:P
--- Koniec cytatu ---
Osobiste wycieczki zachowaj dla siebie.
Pozostala czesc postu nie nadaje sie do komentowania.
Jesli dobrze rozumiem to po tym jak twierdzisz, ze Cie "oszukali" zostales dalej w LFN. Skoro tak to czemu nie odplaciles im pieknym za nadobne, np. wystawiajac PL/ncDOT/Raiden jakas matke albo tytka na widelcu?
PS A odnosnie hulla Nyxa za 18b to co tu komentowac - bo nie bardzo wiem ot prawa rynku a jesli byl on sponsorowany przez sojusz to juz sprawa sojuszu a nie publicznych pomyj - jak widac albo sojusz o niczym nie wie albo nie ma to w d... Inna sprawa to czy jest to etyczne - imo nie jest bo tyle to kosztuje sfitowany na publicznych kontraktach jesli sie dobrze rozejrzec.
[VIDE] Herezja:
Dark Flonoe
Kontradmirał
To wiele mówi o Tej Osobie ];)
Lt Rook:
/offtop
Też chciałem być w tym wątku
/ontop
Dawajcie dawajcie... ciekawie sie czyta.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Październik 03, 2011, 19:38:01 ---Dark Flonoe
Kontradmirał
To wiele mówi o Tej Osobie ];)
--- Koniec cytatu ---
Dark Flonoe
Odp: Czy moj CEO mnie oszukal ?
« Odpowiedź #70 dnia: Dzisiaj o 19:31:22 »
Ignorujesz tego użytkownika.
[VIDE] Herezja:
Kuchcik znów zakłada różowe okulary ];)
Nawigacja