Śmietnisko > Flamewar

Czy moj CEO mnie oszukal ?

<< < (13/19) > >>

sc0rp:

--- Cytat: xiii w Październik 03, 2011, 16:29:02 ---Całe szczęście, że nigdy na takich ludzi nie trafiłem, którzy to robią łaskę, że kolegom z korpa przerzucają statki. Cóż, przynajmniej wiadomo, gdzie nie aplikować...

--- Koniec cytatu ---

Woziles kiedys ludziom regularnie stuff i/lub byles dyrkiem w null sec corpie ktory ma posy i inne alinsowe sprawy do ogarniecia? Jesli nie to sprobuj a zobaczysz jak to fajnie jak sie logujesz aby sobie bezstresowo postrzelac a masz zylion spraw do zalatwienia i wrocimy do tematu jak gra w mmo stala sie twoja druga praca tyle ze jako wolontariusz. Ja bylem i powiedzialem sobie nigdy wiecej.

Powtarzam nie chodzi oto aby byc selfish bitch tylko oto, ze jesli zmuszasz pilota jf/carriera aby cos ci przewalil to on ci robi laske a nie ty jemu ze pozwalasz mu przewiesc twoj stuff. I tak wk.... mnie wszyscy ludzie ktorzy mecza pilotow jfow pytajac czemu nie wzial jego paczki, podpierajac sie jeszcze korpowym punktem o przewozeniu stuffu. I tak jak mowilem sam nie raz przewalalem ludziom stuff(frachtem) i shipy nawet zdarzylo sie mi emergency leciec 40 jumpow przez 3 kampy w czasie inwazji drf na nc zeby wywiesc kumplowi carriera ktory nie mial wyskillowanego jdc - chodzi mi tylko o podejscie roszczeniowe niektorych ludzi ze im sie nalezy przewiezienie stuffu jak psu miska. A szczytem juz bylo jak jeden selfish bitch zrugal pilota jfa (ktory byl dyrektorem notabene) za to ze ten jego paczki nie przewalil i nie pomogly spokojne tlumaczenia ze jest wojna i jfrachty nie lataja. Zeby to jeszcze zrobil zasluzony czlonek a nie gosc dla ktorego istnieja tylko anomalki i wlasny wallet.

Akira zlapales sie za glowe, czy chcesz powiedziec ze w twoim sojuszu jest tak wszystko ladnie i cukierkowo se paczki sa dostarczane tego samego dnia i piloci jfow blagaja zeby ktos pozwolil im przewiesc wlasny stuff?

Kira Korpii:
Dobrze ze mi przypomnieliscie! Zostawilem w ragnaroku c0vena vagabonda i tempesta. Kiedy moge oczekiwac zwrotu - moze byc kontrakt nawet w bz-.

Soulscream:

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 17:33:11 ---Woziles kiedys ludziom regularnie stuff i/lub byles dyrkiem w null sec corpie ktory ma posy i inne alinsowe sprawy do ogarniecia? Jesli nie to sprobuj a zobaczysz jak to fajnie jak sie logujesz aby sobie bezstresowo postrzelac a masz zylion spraw do zalatwienia i wrocimy do tematu jak gra w mmo stala sie twoja druga praca tyle ze jako wolontariusz. Ja bylem i powiedzialem sobie nigdy wiecej.

--- Koniec cytatu ---

Hehehehehehe

Hi Jas can you do me a favour cause i forgot to fuel esoteria and if we fuck this up we will lose sov on DT. Jak ja uwielbialem takie jazdy :D.

xiii:

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 03, 2011, 17:33:11 ---Woziles kiedys ludziom regularnie stuff
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie woziłem, ale mi wożono i nigdy nie odczułem aby ktoś uważał, że robi mi łaskę i o to konkretnie mi się rozchodzi. Oczywiście działa to w obie strony i gdyby ktoś mi przyszedł i powiedział, że MAM mu przewieźć stuff już teraz natychmiast to by w zależności od humoru został olany lub zjebany. Wzajemny szacunek podstawą dobrych stosunków.
A jak ktoś nie chce być ceo bo to za duże obciążenie to niech zwyczajnie zrezygnuje, najgorsze to robić coś na co się kompletnie nie ma ochoty.

sc0rp:

--- Cytat: xiii w Październik 03, 2011, 18:15:04 ---Wzajemny szacunek podstawą dobrych stosunków.

--- Koniec cytatu ---

This.

I wlasnie opowi tego threada zabraklo szacunku dla haulera. Bo chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie zgodzi sie z tym, ze widget chcial goscia oscamowac na ravena i pare bckow - nawet nie chodzi o charakter widgeta tylko oto ze wartosc stuffu jest zdecydowanie za niska zeby sie narazac na publiczne oszczerstwa.

Jesli to Ci pomoze w odczytaniu moich intencji zamien "robi laske" na "oddaje przysluge".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej