Xeo zgadza sie, 12malp jest potencjalnym, hmmm jak by to nazwac. Daje mozliwosci grania nie fair. Ale
1. Decyzja o wyjsciu z SW jest jak najbardziej przemyslana, chocby dlatego, ze mamy wynegocjonowane 12 malp. Kazdy by tak chcial. Jesc i miec, prosze sobie wywalczyc. Nikt nie broni, wam tez nikt nie broni miec alt corpa w gówniakowie PLach czy ch wie gdzie i robic co sie chce. Wystarczy sie dogadac. My to zrobilismy z ruskimi.
2. samo posiadania chuja nie czyni nas od razu gwalcicielami. Tak jak zauwazyles, jest to corp farmerski, ktory sluzy do zarabiania. To juz, w zasadzie nasza sprawa co i z kim udalo nam sie wynegocjowac. 12 malp nie jest w C0ven. wiec pozostaje tylko bol dupy z ktorym niewiele da sie zrobic. (choc moze da nie wiem, wisi mi to)
Nie zgadzam sie, natomiast, ze niemozliwym jest do ustalenia, czy z danych altow sie awoxuje czy nie. Bardzo proste, albo alty farmia, albo lataja gdzie nie potrzeba w poszukiwaniu ch wie czego. jesli kiedykolwiek, bedziecie miec podejzenia ze takie alty sie kreca. Bylbym wdzieczny za info. mamy jasne wytyczne co wolno a czego nie.
Skłamał bym gdybym oswiadczyl, ze w bitwach z Covenem czesc minionow nie bedzie miala podwojnej satysfakcji z wygranej, lub podwojnego bolu dupy w przypadku wtopy: ] hehe. Ale dla mnie i zdecydowanej wiekoszosci osob, jest to po prostu nowy teren gdzie mozna sie z kims postrzelac. w ramach mechaniki gdy, wiec raczej nikt nie bedzie miec pretensji jesli byscie zdropili capitalami nasz 6 osobowy gang compresorow, bo macie taka mozliwosc. Ale trzeba miec tez na uwadze, ze nie zawsze jestesmy sami w 6 i nagle z nikoad pojawi sie reinforce. Wszystko w ramach mechaniki gry. nastomiast smiem watpic, aby w jakich kolwiek starciach braly udzial alty z 12 malp.