0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Da się przenieść progres z kompa na EVE Echoes, albo chociaż dostać jakieś bonusy za opłacanie abonamentu przez kilka lat?
Porównywanie EVE Online oraz EVE Echoes jest niepoważne. Przecież to dwa zupełnie odmienne produkty. Owszem, akcja rozgrywa się w bardzo podobnym świecie, zbudowanym w oparciu o doskonale znany New Eden, ale na tym podobieństwa kończą się. Natomiast różnic jest naprawdę mnóstwo. Gry różnią się modelem biznesowym, mechaniką i sposobem rozgrywki, grupą docelową...
Niestety pisali również, że 1.0 zaczynają wszyscy od 0 i progres nie będzie przenoszony.
Zainstalowałem.Samouczek każe mi lecieć do systemu 2j od jita.Na stacji mam kupić condora.Kup i dostarcz na stację nie działa, więc kupuję bez opcji odbioru w Jita. Kilkam kup, kasę z walleta pobrało mi 5 razy. Lecę do jity po odbiór. Na bramie wyjebało grę... nie mogę zalogować.Kurtyna
We fixed a Market bug that might cause Market page lagging. Please restart your client to update.
Jita's server has been fixed. But we strongly suggest you leave Jita after login, especial avoid doing the Tutorial in Jita.And we are working on the jam of market.
Server is Up!
Nie masz przypadkiem zafitowanego czegoś z optimalem 15km?
Może głupie pytanie, ale sprawdzałeś czy nie masz załączonej opcji automatycznej orbity na optimalu?
Da się tam kontrakty wystawiać?
Contracts are planned to be added down the line, i can't comment on trading player to player as its tbc