0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Necro jak ch**, ale gra ktoś?Widziałem gildię Zabijaki i Pijaki gdzieś na jakimś forum...PSI czy warto w ogóle to kupować i czy jest podobne do eve ;] ?
Jakże to tak oceniacie Albion Online?Jeszcze niedawno wszyscy zachwalali jaka to mega fajna, sandboxowa i rozbudowana gra, a teraz się zmieniło? Pytam bo chciałbym zagrać.
Niestety próba robienia cross-playu jak zwykle jest równaniem do najbardziej ograniczonego urządzenia. Czy to konsoli czy jak w tym przypadku do tabletu.
jak wolisz: świetna gra! Doskonały i perfekcyjny interfejs użytkownika, wizjonerski scenariusz, nieziemska grafika ocierająca się o boskość, fenomenalne PvP, perfekcyjny silnik i bogaty wybór questów. Podsumowując - kunszt i wirtuozja. bym zapomniał o najważniejszym - porównywalne z tym, co nas jeszcze trzyma przy eve - można kopać!
Nie o to mi chodziło Raczej o trochę bardziej dokładny opis co tam jest do dupy.
Jest bardzo, ale to bardzo znaleźć coś co jest dobre w tej grze. ¯\_(ツ)_/¯
Premiera przesunięta o 6-12 miesięcy i do tego za pół roku ma być WIPE http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/chyba-zartuja-jak-zrobic-refunda-beta-forever-premiera-albion-online-znowu-przesunietaOd lat nie grywam w bety i early accessy i po raz kolejny przekonałem się, że warto być konsekwentnym, współczuje tym co nagrindowali po kilkaset godzin
Proponował bym im zrobić tak jak w SC: jak wystarczająco grubo posmarujesz to WIPE przestaje cię dotyczyć
Piszą na oficjalnej stronce że 17 lipca[...]
[...] by znowu stwierdzić, że gra polega na tępym farmieniu, a system craftingu i panel handlu są tak uproszczone, że traktuję to jako obelgę. [...]
Pierwotnie była chyba mowa o wersji f2p z jakąś formom premium.Jak rozumiem koncepcja się zmieniła?
Proponuję do EVE z każdym dodatkiem wprowadzić wipe gratis
Herezja jak zawsze na fali od conajmniej dwóch lat wiadomo że gra nie będzie f2p tylko b2pPremiera w Lipcu... ale która to już z kolei data premiery więc można się nastawić że znów przesuną.Poza tym przed premierą ma być... wipe.Cieszę się że póki co nie kupiłem tej gry, te wipy by mnie w****** na maxa
Swoją drogą ktoś poza Emilos-em jeszcze w nią gra?