Witam mam problem z uruchomieniem eve na jednym z lapków. Patrzyłem już tutaj
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12273.0 (wszystko też z tego linka wypróbowałem) Instalowałem EVE jednocześnie na swoim kompie i dziewczyny. U dziewczyny w trakcie instalacji wyskoczył problem, ale po repairu wszystko działa (Dell N5010, wszystko ściągane równolegle z moim lapkiem) u mnie HP dv7 6140ew i... Nie działa. Próbowałem wszystkich metod które były w w/w temacie. Problem objawia się tym, że po włączeniu gry ekran przełącza się "czerń-pulpit-czerń" trzy razy. Gdy uruchamiam grę na zgodności jako administrator z wyłączonymi kompozycjami gra uruchamia się, z tym, że ekran ciągle jest czarny i przysłowiowy "ch". W obydwu przypadkach po "włączeniu" widać pulpit jednak nie można z nim nic zrobić, tylko przesuwać myszką, po alttabie do pulpitu wszystko wraca do normy. Trzeba eksterminować zatrzymaniem procesu :/ Komp 9 dni po formacie, wszystkie updaty windowsa zgrane, wszystkie stery zgrane. Totalnie nie wiem co może być 5... Zauważyłem też, że po daniu repaira na komputerze dziewczyny pościągały się jakieś aktualizacje po 800MB, u mnie nic takiego się nie ściągało. Ktoś ma jakiś pomysł? Załączam dxdiag i log launchera.
[załącznik usunięty przez administratora]