- Xeo?
- Czego?
- Bo Anthar obiecał nam własnego tyteksa jak dołączymy. Kiedy go dostaniemy? Pilota juz mamy...
Heheheeh.
Ale dyskusja jest chyba w innym topiku?
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10528Rekrutacja jest ciagle otwarta , topik bumpniety , gdyz staram sie znow zebrac polskie community w jedno miejsce.
Tak wiem momentami moja natura trolla bierze gore , ale lubie Fittiego i przez to lubie go wkurzac.
(ps spytajcie Vurionka, lub zobaczcie moje Bio w grze)
Sov zmiany ktore proponuje CCP wkoncu pozwalaja to zrobic.
WYMUSZAJA , tak WYMUSZAJA aby wszyscy gracze w byli potrzebni.
Dzieki temu sporo ludzi bedzie moglo przestac recic i zamieszkac u siebie.
Pewnie dalej bedziemy szli po eso ... tak dla zasady.
Obecni miejszkancy juz robia CTA na bicie blood raidersow i przewiduja szybki rozpad ich wlasnej koalicji (N3) , zreszta kto chce poczyta na reddicie.
Pewnie cos w N3 zostanie , ale juz widze jak N3 pilnuje dalej esoterii , skoro obecnie aby trzymac nas w szachu musieli sciagnac kolo nas.
Nullkow , Skeletownow , Fraternity
Oczywiscie na kazdy wiekszy timer przylatuja tez NC / Kadeshi / Darkness , a po tym jak spadlo nulkom troche superow PL przenioslo sie do LGK
Po zmianach w sovie sporo tych aliansow bedzie musialo sie przeniesc w miejsce gdzie tak naprawde beda zyc.
Takze teraz jest najlepszy moment aby nowe korporacje doszly do c0venu.
Ludzie beda mieli 2-3 miesiace na zaznajomienie sie z null, zarobienie kilku(nastu) bilionow aby moc pozniej juz na spokojnie moc sie bawic.