Eve Online > Crucible

Time Dilation

<< < (12/15) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Jrkan w Luty 24, 2012, 03:02:21 ---Przyznaję rację, node był zreinforcowany. Pomyliły mi się bitki.
Oglądam sobie filmik http://www.youtube.com/watch?v=rm7hD8krcaE i co widzę. Guny cyklują normalnie, czyli wyłączają się od razu po skończeniu cyklu ,a nie 15 minut później, cele lokują się normalnie, ba, nawet szkła zmieniły się natychmiast
...z tym ze moja percepcja jest tak Uposledzona ze nie widze iz jest on uprzyspieszony conajmniej 40 razy. 
--- Koniec cytatu ---
FYP
Odnosnie reszty posta Rozumiem, ze fakt to TwOja gazeta codzienna, fyi riveni czy jak on sie tam nazywa jest mekberem brick squadu ktory dostal exmisje z delve Kilka miechow temu i od wtedy robi black pr goonow, ale ludki takie jak ty ktore walki powerblockow ogladaja na yt lykaja wsio jak pelikany sprawia ci to fun - good for u

Villq:

--- Cytat: Jrkan w Luty 24, 2012, 00:55:04 ---Gdyby ktoś pomyślał i powiadomił CCP, że w takim i takim systemie trzeba wzmocnić sprzęt to nie było by lagów, a TiDi pewnie by nie przekraczało 20% przy największych spikach obciążenia.

--- Koniec cytatu ---
CCP było w systemie a system był refnięty. A to że dostaniemy wpierdol i wszyscy zginiemy było wiadomo od samego początku ;D
BTw to ciekawe że na eve news od razu pojawiło się strzeczenie bitwy na której goonsi dostali wpierdol a nie pojawiło się w ogóle strzeszczenie bitwy z poprzedniego dnia na której oni stacili połowe floty t3 i prawie całą flote bsów. Tak tylko mówię.

GlassCutter:
Momencik.. Odpaliłem eve-kill i co widzę? Pierwsze statki zaczęły spadać o 23, ostatnie o 1 dnia następnego. W 2 godziny zaorali Wam grubo ponad 700 statków, więc przepraszam bardzo wynik jak na standardy blobfestów rewelacyjny. Nie śledzę wyników takich starć, ale wydaje mi się że do tej pory standardem walk przy takim gridzie było zabicie 100 statków (sumując obie strony) i rozlecenie się w swoje strony bo lag uniemożliwiał zrobienie czegokolwiek. Wygrywała zazwyczaj ta strona która się broniła, no chyba że to strona broniąca się dostawała masowe dc..

sc0rp:
Masz racje wydaje Ci sie.

GlassCutter:

--- Cytat: Dark Flonoe w Luty 24, 2012, 10:29:53 ---Masz racje wydaje Ci sie.

--- Koniec cytatu ---

Uwielbiam takie argumenty :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej