Eve Online > Incarna
telewizor w eve
Kharim:
Osobiście nie wiem o co wam chodzi. Wiele hałasu o nic...
Wrzuciłem sobie filmiki propagandowe ze "Starship Troopers" i moja kajuta od razu jest ciekawsza.
garnoo:
ale praktycznie myslac...
odtwarza to tylko filmiki z hdd - ilosc ograniczona (komu by sie chcialo zbierac filmiki na wiele godzin ogladania? nikomu?) dosc szybko beda sie powtarzac.... jak muzyka w grze ktorej kazdy ma dosyc po kilku dniach (i sie ja wywala)
Diabl0:
Jak już się bawią w takie coś, to przecież mają te swoje eve israel (czy jakos tak) i mogli by stamtąd zapuszczac filmiki ;)
xiii:
Ale oni się nie bawią w żadne coś - walnęli faila nie zabezpieczając odpowiednio plików z video do kajuty, ktoś to wyczaił, a im się nie chce poprawiać bo i po co, więc napisali to co już wszyscy zainteresowani wiedzieli, a tu chorzy ludzie robią dramy jakby połowę składu wysłali do programowanie telewizji w kajutach.
ch4os:
--- Cytat: xiii w Październik 02, 2011, 11:21:15 ---Ale oni się nie bawią w żadne coś - walnęli faila nie zabezpieczając odpowiednio plików z video do kajuty
--- Koniec cytatu ---
Uhm? Że co? Zabezpieczyli?!? Czyś ty się w tej kajucie o coś uderzyl? Z tego co wiem 99% gier ma fimiki/intra/przerywniki/whatever w binku i w każdej z nich mozesz je wyciac (zastepując pustymi) albo podmienic. Idać twoim tokiem rozumowania każdy producent gier failuje w tej kwestii.
Nie podoba mi sie wiekszosc nowosci w eve (CQ, font, etc...), ale bezpodstawnie najezdzac na CCP też nie wypada.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej