Eve Online > Incarna
telewizor w eve
VonBeerpuszken:
Greg, ale tu nie chodzi o te EULę tylko o płacze graczy że nie naprawiają bugów czy nie wprowadzają czegoś pożytecznego... jakby CCP rzeczywiście wprowadziło ten nieszczęsny telewizor wraz z paczem czy inszym dodatkiem.
Po prostu niektórzy nawet chyba nie poczytają do końca o co biega a zaczynają beczeć niczym moja chrześnica - no zjedz zupkę... ale ja nie luuubięęęę.... a jadłaś już taką?.... NIE.
Po co zapoznać się z faktem dokłądnie jak wiadomo że CCP NAPEWNO COŚ SPIEPRZY I CHUJ.
Nitefish:
Ale z drugiej strony czemu uważacie, że to zły pomysł? Osobiście jak już jestem skazany na tą kajutę, w której nic nie ma poza fajnym widokiem shipa to chętnie bym pooglądał ciekawe filmiki z walk w Eve. Przecież wiele z nich jest na prawdę dobrych.
Siedząc na jakimś zadupiu w chwili przerwy na żarcie mógłbym oglądać co moi znajomi robią na drugim końcu uniwersum. To było by super.
Casa Rankor:
Dokladnie tak jak Nite napisal.
Goomich:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 27, 2011, 11:54:51 ---Siedząc na jakimś zadupiu w chwili przerwy na żarcie mógłbym oglądać co moi znajomi robią na drugim końcu uniwersum. To było by super.
--- Koniec cytatu ---
Jedzą zupę.
garnoo:
a za pol roku wprowadza abonament radiowo-telewizyjny >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej