0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
(mimo że go sflaszowałem go 5 razy...)
tylko w trybie czuwania w sieci telefonicznej, wytrzymał mi 30h. Słownie: trzydzieści godzin).
Eve universe jest lepszy - polecam
Eve to jest "drugie życie"
WTF?! no LOL az sie przypomina nokia 5110 ktora 2 tygodnie potrafila wytrzymac w takim stanie
Xarth, ty to potrafisz zdołować człowieka <:{
Poprzeglądałem sobie ofertę play i ... w moim przedziale cenowym (tj. do 150 zł płatnych przy podpisywaniu umowy) niewiele o ile w ogóle coś ciekawego można znaleźć. Np. Ze stajni Samsung to Galaxy Ace (199 zł), Galaxy Mini + wersja 5700, z HTC Wildfire więc ... za dużo tu się nie wypatrzy no i stara Omnia oczywiście. Ehhh dużego wyboru nie ma.ps. Za Twoją namową Xarti być może uciułam sobie troszkę kasy na ten czytnik bo do muzyki jak już pisałem mam Sansa Fuze (która każdą komórkę deklasuję) więc mogę spróbować mieć i czytnik ] ale to za jakiś czas.
Pare lat temu firma mi sie naraziła kilkoma nieudanymi konstrukcjami z którymi męczył się ociec (czytaj ja i brat) zanim sie wkurwił i opiekunowi z telekomu nie powiedział żeby spierdalł z tym szajsem i zaproponował aparat innego producenta, od tamtego czasu mają u mnie kreche tak jak HP w zkresie lapków. Zaproponuje tą firmę tylko komuś kto mi podpadł w ramach zemsty
Co sądzicie o HTC? (Zastanawiam się nad 8X).
Od miesiąca mam HTC One m8 i telefon krótko mówiąc, jest bajecznie dobry. Nie jestem fotografem amatorem, aparat robi dobre zdjęcia i to jego jedyna wada w porównaniu z Galaxy S5. Jest cały z aluminium i wygląda naprawdę dobrze.
I jeszcze jedno, w komplecie z telefonem dają bumpera, mała rzecz a cieszy.
S4 odradzam. Jest tak slabo wykonany, ze nie nadarzysz z kupowaniem tylniego plastiku.
Mam od roku, żadnych zastrzeżeń nie mam. Inna sprawa że do telefonu za dwa klocki nie było mi żal kupić porządnego futerału od Stilgut...
Porządny futerał?
Tak, porządny, skórzany futerał, a nie to plastikowe whatever. Znowu karmię trolla... ale gdybyśmy ich nie dokarmiali to by po prostu zdechli