Eve Online > Wsparcie techniczne
Eve Online a Android
Xeovar:
Nowsza wersja tapatalk nazywa się Board Express. Może jest na androida, obsługuje spacje, bo na forum C0venu mam ją w loginie i funga.
Doom:
--- Cytat: Xeovar w Sierpień 04, 2011, 11:26:29 ---Browar też masz jak się zobaczymy :)
--- Koniec cytatu ---
Jakbyś od tego zaczął narzekania to podejrzewam nie musiałbyś czekać aż będę na siłę starał się wymyślić sobie zajęcie byle nie patrzeć przez 10 minut na 2 ryzy papieru (aka unijny projekt do naniesienia poprawek)
Xeovar:
--- Cytat: Doom w Sierpień 04, 2011, 15:19:36 ---Jakbyś od tego zaczął narzekania to podejrzewam nie musiałbyś czekać aż będę na siłę starał się wymyślić sobie zajęcie byle nie patrzeć przez 10 minut na 2 ryzy papieru (aka unijny projekt do naniesienia poprawek)
--- Koniec cytatu ---
Mando proszę cię, weź mnie nie dobijaj...
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=8338.msg155562#msg155562
Najpierw ściemnia a potem mydli oczy >:D
Doom:
:P
Xarthias:
Plugin tapatalka jest aktualny od dobrych dwóch miesięcy (czyli od kiedy zacząłem z niego korzystać :P ).
Jeśli chodzi o klienty na androida to jest CONVO (jest wersja darmowa i płatna), który podobno jest najlepszym androidowym klientem ever :P
Nie wiem, nie testowałem go, używam "zwykłego" tapatalka.
Wolałbym jednak jakąś sprytną aplikację, która nie wymaga od forum żadnych pluginów i działa tylko z poziomu klienta :P
Jeśli chodzi o spację w loginie, to jeśli ktoś ma takową i chce się jej pozbyć, to proszę o info, najlepiej na mojego gmaila, bo tam częściej zaglądam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej