Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (17/117) > >>

Skeer:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 01, 2011, 10:25:15 ---lapanie killi...
mam glupie wrazenie ze sie napaliliscie na tych kilka killi jak kierbirki pierwszy raz probujacy pvp...  :-\

--- Koniec cytatu ---

Nice Damage Control :)

kamel:
Ciekawe kiedy zobaczymy pierwszego supera LFN na kb C0venu :)

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Herezja w Sierpnia 01, 2011, 10:47:50 ---Może to wyjść nawet na dobre.
Liczba aktywnych "dziadów" po obu stronach spadała od dawna a obecny reset może dać podstawy innym "starym wyjadaczom" do aktywowania kont. Konflikt wygaśnie z czasem. Ambicje z rodzaju opisanych przez Cat-a zostaną przytłumione u liderów AAA i Wagonik wróci na mapę EVE odświerzony.

--- Koniec cytatu ---

Ciezko powiedziec. W -A- jest ostatnio mocne cisnienie na poprawe jakosci floty ze strony Makalu ktore jest popierane przez wiekszosc FC/Target callerow/dowodcow logistykow w zasadzie caly pion bojowy. Ostatnio sporo bylo bitew gdzie celowo zaczelismy starcie bez informowania wogule sojusznikow. Z prostej przyczyny jesli SW bedzie trzymal nas za raczke nie bedziemy lepsi. Tak samo jak za kazdym razem bedziemy wzywac caly A-wagon zeby pokonac jakas roamujaca wieksza flote. Jak SW sie nie podoba ze probojemy bic sie sami zeby byc silniejsi to juz ich problem.

Daniarel:
Z tego co zrozumiałem to były jakieś zaplanowane CTA, sam bym się wkurzył jakby mi kazali zbierać się i latać niepotrzebnie :)kilka razy.Możecie zdradzić co to za układy z MM?? :)
Pewnie MM i reszcie spadków z północy i Delve, wymarzył się nowy duży  Powerblok razem z AAA i innymi tworami z południa :D

P.S. Czekam z niecierpliwością na wylew wzajemnej miłości po tym resecie, ze strony AAA i SW :) na centrali :D Jak na razie to rozwód bez orzekania o winie, kulturka, gadki w stylu, "SW są super wiele im zawdzięczamy, przykro nam, że tak robią" znając tutejszy klimat, wkrótce się zacznie :), ale to i dobrze coś się w końcu dzieje.

CMHQ_Widget:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpnia 01, 2011, 11:13:03 ---Tak samo jak za kazdym razem bedziemy wzywac caly A-wagon zeby pokonac jakas roamujaca wieksza flote. Jak SW sie nie podoba ze probojemy bic sie sami zeby byc silniejsi to juz ich problem.

--- Koniec cytatu ---

Do tego ostatnio zaczynają się limitacje ilościowe floty. Ostatnio na home defence się nie załapałem bo nie zdążyłem odpowiednio szybko wyjść z floty i wejść do nowej, która miała limit 40 osób ;].

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej