Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (93/117) > >>

Tooten:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 30, 2011, 11:24:57 ---stuff

--- Koniec cytatu ---

Odnosiłem się do sytuacji sprzed ponad 3 lat, gdzie za (podobno, bo nikt tego nie widział) zwyzywanie na localu matki nynca, zdropił msa SE. Ale dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie mają żadnego dystansu do tego, co czytają. Można się pośmiać.

Syntion:

--- Cytat: Tooten w Sierpnia 30, 2011, 12:33:31 ---Odnosiłem się do sytuacji sprzed ponad 3 lat, gdzie za (podobno, bo nikt tego nie widział) zwyzywanie na localu matki nynca, zdropił msa SE. Ale dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie mają żadnego dystansu do tego, co czytają. Można się pośmiać.

--- Koniec cytatu ---

Mhm z twojego tłumaczenia faktycznie można się pośmiać.
Rozumiem, że odniosłeś się do sytuacji której hmm nie było albo nikt jej nie widział. Fajne.

Ok teraz rozumiem z czego śmiał się Skeer.

+1  ;D

<ironicznie>
No i oczywiście, jad się ze mnie wylewa, pluje żółcią w kierunku Esoterii bo tak nienawidzę c0venu jak Ian666 nienawidził kiedyś Goonswarmu.
Więc co tylko się ktoś z c0ven odezwie to odprawiam czarną mszę, chrzczę laleczkę voodoo imieniem usera i zadaje mu piekielne bóle.
</ironicznie>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 30, 2011, 11:24:57 ---
Tak tak wiem, są wakacje, potem będzie kampania wrześniowa
</zartobliwie>
</ironicznie>

--- Koniec cytatu ---

No i zupelnie niechcacy trafiles w sedno, a mialo byc ironicznie domyslam sie?  :D

Syntion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpnia 30, 2011, 13:04:33 ---No i zupelnie niechcacy trafiles w sedno, a mialo byc ironicznie domyslam sie?  :D

--- Koniec cytatu ---

i </zartobliwie> ? :D

Tooten:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 30, 2011, 13:01:51 ---Mhm z twojego tłumaczenia faktycznie można się pośmiać.
Rozumiem, że odniosłeś się do sytuacji której hmm nie było albo nikt jej nie widział. Fajne.

Ok teraz rozumiem z czego śmiał się Skeer.

+1  ;D

--- Koniec cytatu ---
http://eve-search.com/thread/697541/page/1

Nikt poza nync'iem logów ze smackowaniem jego matki nie widział, ale reszta RA przyleciała.

Btw błaznowanie pierwsza klasa, tak trzymaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej