Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
Tooten:
--- Cytat: Julius Septimus w Sierpnia 29, 2011, 23:14:38 ---Wow - 20 osób? Takiej biedy to nie pamiętam ;p
Nie da sie jakoś sprowokować tych drf'ow żeby zaczęli eso orac? Miło by było znowu postrzelać troche :-)
--- Koniec cytatu ---
Historycznie ponoć zwyzywanie matki nynca dobrze zwracało jego uwagę.
Julius Septimus:
O! To jest kawałek przydatnego intelu ;p
Skeer:
--- Cytat: Tooten w Sierpnia 30, 2011, 07:59:45 ---Historycznie ponoć zwyzywanie matki nynca dobrze zwracało jego uwagę.
--- Koniec cytatu ---
+1 :D
Syntion:
--- Cytat: Skeer w Sierpnia 30, 2011, 10:26:47 ---+1 :D
--- Koniec cytatu ---
<nie powaznie troll>
Teraz można chyba za takie teksty dostac banana więc nie wiem Skeer co jest w tym fajnego.
Abstrachując od bana, trzeba być naprawdę tępym deklem żeby zniżać się do poziomu dawnych goonsów by zwrócić na siebie czyjąś uwagę. Gratuluje.
</nie powaznie troll>
<ironicznie>
<zartobliwie>
Tips & tyricks: Łatwiejszy sposób na sprowokowanie do walki. Wystarczy się pojawić większą grupą w statkach, najlepiej gdzieś poza Eso.
Tak tak wiem, są wakacje, potem będzie kampania wrześniowa, następnie otwarcie roku studenckiego, potem święto zmarłych i andrzejki, barbórka, mikołajki, święto bożego narodzenia i nowy rok.
Za ch*** nie ma kiedy postrzelać.
</zartobliwie>
</ironicznie>
<ironicznie>wysrane z ukradzionego ciapciaka</ironicznie>
Goomich:
--- Cytat: Syntion w Sierpnia 30, 2011, 11:24:57 ---Tak tak wiem, są wakacje, potem będzie kampania wrześniowa, następnie otwarcie roku studenckiego, potem święto zmarłych i andrzejki, barbórka, mikołajki, święto bożego narodzenia i nowy rok.
Za ch*** nie ma kiedy postrzelać.
--- Koniec cytatu ---
This ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej