Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (89/117) > >>

Centurion:
No tak i zaraz urodzi się nowa teoria spiskowa. :)

A może po prostu byli spragnieni krwi i znudzeni, nadarzyła się okazja do bitki to polecieli?
wiem, było by to zbyt oczywiste i nie stanowiło pożywki dla troli więc trzeba odrzucić taką wersję ;)

Esoteria, ekhem, tylko 2 miesiące tam byłem, ale... przecież tam śmierdzi nudą i skisłymi skarpetami, naprawdę ktoś chciałby ten teren zaatakować? Chyba tylko w przypadku jakiś osobistych animozji na 'politycznej' górze bo inaczej to zaiste pomysł z dolnej części pleców.

edytka:
No i bym zapomniał, co prawda to tylko zasłyszane, bo sam za mało mam jeszcze za uszami, ale ponoć zarobki tam też są mówiąc delikatnie słabe.

Syntion:

--- Cytat: Centurion w Sierpnia 29, 2011, 11:18:59 ---Esoteria, ekhem, tylko 2 miesiące tam byłem, ale... przecież tam śmierdzi nudą i skisłymi skarpetami, naprawdę ktoś chciałby ten teren zaatakować? Chyba tylko w przypadku jakiś osobistych animozji na 'politycznej' górze bo inaczej to zaiste pomysł z dolnej części pleców.

--- Koniec cytatu ---

Kto chciałby zaatakować? Każdy większy sojusz, który ma stada rentierów/bociarskich korpików a którym teren się skończył i nie mogą z niego wyżywić wszystkich mordek.
Takie zadupie to nawet pod to jest lepsze bo nikomu nie będzie się chciało latać na taki wypizdów żeby przyklękać na każdym gejcie i wylatywać z baniek przez systemy gdzie pasa się boty albo jakiś desperat czochra anomalki rorqualem. :)

Centurion:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 29, 2011, 11:27:34 ---Kto chciałby zaatakować? Każdy większy sojusz, który ma stada rentierów/bociarskich korpików a którym teren się skończył i nie mogą z niego wyżywić wszystkich mordek.
Takie zadupie to nawet pod to jest lepsze bo nikomu nie będzie się chciało latać na taki wypizdów żeby przyklękać na każdym gejcie i wylatywać z baniek przez systemy gdzie pasa się boty albo jakiś desperat czochra anomalki rorqualem. :)

--- Koniec cytatu ---

Patrząc na to z tej strony to racja. Najwyraźniej liczba botów i rentierów nie przekroczyła jeszcze masy krytycznej i mają gdzie latać. ;)

Kira Korpii:
http://evemaps.dotlan.net/map/Esoteria#npc24

Jak na smierdzenie skislymi skarpetami trzyma sie bardzo ladnie na jednym z wyzszych miejsc sposrod wszystkich regionow EvE;p

Niezly wynik jak na 20 aktywnych graczy ;>
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=165262

Tu nalezy sie jeszcze maly PS. - przegladnalem caly tydzien i chyba wybralem jedna z najwyzszych partycypacji w walkach. Srednia raczej oscyluje w okolicy 15 ;p

Tooten:

--- Cytat: Kira Korpii w Sierpnia 29, 2011, 11:34:04 ---Niezly wynik jak na 20 aktywnych graczy ;>
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=165262

Tu nalezy sie jeszcze maly PS. - przegladnalem caly tydzien i chyba wybralem jedna z najwyzszych partycypacji w walkach. Srednia raczej oscyluje w okolicy 15 ;p

--- Koniec cytatu ---

Powiedział autorytatywnie Kira Korpii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej