Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (82/117) > >>

Orli1983:
 imho to nie technet jest zly tylko kapitale :P

ich siła i łatwość przerzucania powoduje ze taki ally może kontrolować technet w kilku regionach.

Bez technetu nadal mielibysmy NC, drf w ktorych coraz więcej ludzi latało by SC na anomalki- kazdy żyłby sobie spokojnie farmiac iski na botach i robiąc jeszcze więcej SC  ( teraz tylko drf moze sobie na to pozwolic ;])

rozumiem ze ci którzy chca nerfu technetium chcą by w ich systemie było wszystko co potrzebne do zbudowania kazdego rodzaju shipów ?:P

Wg mnie w tereny powinny sie od siebie roznić- unifikacja pod każda postacią jest zła. MOzliwosc rozwijania swojego systemu jest dobra- ale powinien to byc rozwój w jednym kierunku  a nie wszystko dostępne w jednym punkcie.

Wracając do tematu DRF długo tez nie pociągnie walcząc na kilku frontach. A im aktywniej będzie to robić tym znajdzie sie więcej wrogów i wewnętrzne dramy np TJA ( po odejściu jednego z corpow alians został przejęty w wyniku buntu przeciw CEO aliansu.... może i przeciętny pet DRF - ale bufory tez są potrzebne).

SIla DRF to SC ale i polityka.... potrafią zmusić małe alianse by nie tylko płaciły rent ale jeszcze biły się za nich.

lastverb:

--- Cytat: Orli1983 w Sierpnia 24, 2011, 11:53:55 ---rozumiem ze ci którzy chca nerfu technetium chcą by w ich systemie było wszystko co potrzebne do zbudowania SC ?:P

--- Koniec cytatu ---
Alez w kazdym systemie jest wszystko co potrzebne do zbudowania SC. Co ma do tego technet? Majac technet po prostu latwiej jest te minsy kupic niz *wydobyc*.

Orli1983:
fakt juz sie poprawilem ponioslo mnie z tymi SC ;]  tzn chodzi mi o to ze posiadanie wszystkiego na miejscu w sensie możliwości wydobycia  zabija po części rywalizacje, logistyke itp. Po prostu spłyca grę

sc0rp:

--- Cytat: Orli1983 w Sierpnia 24, 2011, 12:42:32 --- Po prostu spłyca grę

--- Koniec cytatu ---

przy obecnych cenach to jedyna mozliwosc inaczej bedzie hiperinflacja - a na inflacji cierpia prawie wszyscy od gornikow, przez pvperow po producentow bogaca sie tylko tradederzy ktorzy maja zapasy.

Isengrim:
Hmm nie wiem, czy ktos to juz cytowal, ale kawalek o wojnie na poludniu mnie serdecznie rozbawil:

http://www.evenews24.com/2011/08/19/leak-goonswarm-federation-coming-south-new-directors-update/

--- Cytuj ---AAA seem to have genuinely expected that we would ride in like the cavalry to their rescue, and are growing somewhat prolix on the forums in their desperate appeals for us to save Eve from Russian domination. That’s the same AAA that backstabbed us without warning for a few hundred lousy bucks. Granted that goons may be feckless, erratic and somewhat lacking in attention span, but when it comes to remembering a betrayal our memory functions at the goddam genetic level, so AAA can go fuck themselves in the urethra with a carpenter’s rasp. If they were prudent then they will have saved the twenty pieces of silver they got from Red Overlord to reset us, and can now spend it hiring PL.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej