Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (75/117) > >>

Rabbitofdoom:
W sumie to roznie z tym bywa ale zazwyczaj uznaje sie ze jak ktos rentierom wsadzi SBU to wlasciciel jednak rusza pupencje je usunac. (chociaz roznie z tym bywa) Jak to ma byc na zasadzie haraczu to sorry ale kazdy normalny sojusz ich wysmieje.  To co robi Raiden to chyba taka proba nachapania sie kasy i zbudowania bufora bo nie wiadomo co ccp zrobi jutro.

Narazie chodza plotki o 20% nerfie HP i DPS na supercapsach ale patrzac po wypowiedziach w topicu o null to momentami szczeka mi opada jak widze wypowiedzi panow z ccp. Widac wyraznie ze tak wysoka bariera wejscia do null jaka jest teraz CCP kompletnie sie nie podoba.

Tooten:
  Raiden jest obecnie w najgorszej sytuacji. Są na Razorowym zadupiu (a wiadomo co się stało z Razorem). Nikt nie chce z nimi walczyć supercapsami (bo nie ma już bezmózgów), a subcapsami nie umieją. Np. "zajebiste" x13, rok temu- omg jaki świetny pirate corp. Dzisiaj mają tyle supercapsli i bitter vetów, że wyciągają po 300 killi miesięcznie. Nerfbat dorżnie ich na amen, to chcą zabłysnąć póki mogą.

Tbh obraz evki jaki przedstawiacie, jest strasznie blady, aż do przesady. Po prostu wszyscy źle do tego podchodzą. Zamiast odczekać, aż DRF się rozpadnie od środka z braku resetów, albo piloci SCków obumrą z nudów, wszyscy starają się na siłę dać im good fights. Uczcie się historii ludzie, najwięcej Rusów popadało od głodu.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 21, 2011, 00:17:52 ---Od kiedy to broni się niewolników... eee... tego, rentierów?

--- Koniec cytatu ---
dla przykładu - Legion of Death i Shadow of death  :)

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 21, 2011, 09:53:08 ---dla przykładu - Legion of Death i Shadow of death  :)

--- Koniec cytatu ---

Atlas, AAA, Inititiative....

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 21, 2011, 09:54:49 ---Atlas, AAA, Inititiative....

--- Koniec cytatu ---
Aj...wiem o tym :-P Dałem Ci tylko przykład zdrowego podejścia i tego jak powinno być wszędzie.
A to że Raiden tak podchodzi do sprawy to tylko mnie cieszy, już jest z nimi sporo fajnej zabawy, a co będzie jak zechcą zainstalować swoich niewol...yyy... rentierów ?  ;D :P
Zreszta pożyjemy zobaczymy, sprawa jest dość świeża, Raiden skupił się tylko na trzech systemach, dalej nie brnie mimo że ma możliwości i piloci strasznie się nudzą... chyba że mieli nadzieję że w ten sposób sprowokują naszą flote superów do bitki i je zmasakrują... Na tę chwile nie bardzo rozumiem ich działania, bo skoro chcą zaorać Provi pod swoje uprawy, a nie prą naprzód mimo braku oporu tylko siedzą w jednym systemie... o co więc im dokłądnie biega?  :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej