Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (69/117) > >>

Nitefish:
Jedno jest pewne - coś z tym ścierwem trzeba zrobić.

StellarSheep:
Jak sie to scierwo skonczy bylo wiadomo od poczatku ... Pamietam jak CCP myslalo, ze BS`y beda czyms "rzadkim" w grze ...
Zreszta co ja bede mowic o tym jaka ta gre jest :P Trzeba byc slepym zeby tego nie widziec i tego jak CCP jedzie ludzi w pupala.

garnoo:

--- Cytuj --- Aczkolwiek z drugiej strony ciezko im sie dziwic jak co tydzien czy tam co dwa rozdaja po 2 sc miedzy korpy to ciezko sie temu oprzec
--- Koniec cytatu ---
takie rzeczy to w nc.? kurcze - ide do nich  ;D

Sokole nadal w nc.... (nie wiem ile kropek powinienem dac...)

PS. musze cos napisac nt. sytuacji w aaa (zeby nie bylo ze post nic nie wnosi i troluje)... aaa ucieklo do stain; wybor stacji dosc uposledzony (i to nie tylko moja opinia), ale szefostwo oczywiscie wie lepiej; kolejne systemy wzbogacaja sie o sbu; entuzjazm poszedl w las... reszty mozna sie domyslic  :-\

Doom:
[admin]Owiec a z Twoimi danymi personalnymi co się stało?[/admin]

SokoleOko:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 17, 2011, 22:48:27 ---Sokole nadal w nc.... (nie wiem ile kropek powinienem dac...)

--- Koniec cytatu ---

Do niedzieli - bo taki jest układ z leadershipem, ale i tak nie latam.

Dark, jpkm, jak się czyta te Twoje fanfaronady to ktoś jeszcze może pomyśleć, że jakiś poważny PvPer z Ciebie i reprezentant poważnego corpa/aliansu. A Ty wciąż w bandzie kerbirów, w peciarskim aliansie. Ech, pokaż na co Cię stać, a potem dopiero wypinaj klatę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej