Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: akira akawa / Zuglub w Sierpnia 16, 2011, 14:58:37 ---QFT
I zalecam c0venowcom trochę więcej pokory, my teraz nie mamy nawet przyzwoitego flotowego (podkreślam flotowego nie roamowego) FC....
edit :
nie no 1 go mamy - zapomniałem o hamerykańcu :P
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie, zeby troszke zmienic temat... Az sie dziwie, ze sie jeszcze nikt nie zaczal wyrzywac slownie na fakcie, ze jednym z glownych flotowych FC w c0venie, i przy okazji CEO najwiekszego korpa zostal Jankes :D Panowie, cos cienko, jednak spodziewalem sie po was wiecej na tym forum, to juz dawno powinno zostac wyciagniete na wierzch i obsmiane.
Podpowiem kilka trolli na poczatek:
1. No tak, sa za glupi zeby sie sami rzadzic.
2. Tylko dlatego z nimi wytrzymuje, ze nie mowi po polsku 8)
3. Czy mozemy jeszcze ciagle mowic o Jedynym Wszechpolskim C0venie, czy tez jest to juz sojusz miedzynarodowy (czyli skundlony)?
... zapraszam do dyskusji ;)
Doom:
[admin]Wy zdaje sie mylicie wątek dyskusyjny z tym flejmowym, we flame czytam normalne posty, tutaj flejm, ktos może poczuć mój oddech za plecami jak sie nie przestanie mylić[/admin]
VonBeerpuszken:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpnia 16, 2011, 18:15:06 ---
1. No tak, sa za glupi zeby sie sami rzadzic.
2. Tylko dlatego z nimi wytrzymuje, ze nie mowi po polsku 8)
3. Czy mozemy jeszcze ciagle mowic o Jedynym Wszechpolskim C0venie, czy tez jest to juz sojusz miedzynarodowy (czyli skundlony)?
... zapraszam do dyskusji ;)
--- Koniec cytatu ---
Sprzedawczyki na smyczy podłego imperialisty!!
(ale Wam dokopałem, nie? ;D )
Skeer:
--- Cytat: Doom w Sierpnia 16, 2011, 18:21:44 ---Wy zdaje sie mylicie wątek dyskusyjny z tym flejmowym, we flame czytam normalne posty, tutaj flejm, ktos może poczuć mój oddech za plecami jak sie nie przestanie mylić
--- Koniec cytatu ---
No też zauważyłem :)
PS
Żeby się trzymać tematu: tak, inwazja na -A- trwa od dawna (DRF od frontu, C0ven od tyłu z nożem w plecy)
;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Skeer w Sierpnia 16, 2011, 18:24:38 ---No też zauważyłem :)
PS
Żeby się trzymać tematu: tak, inwazja na -A- trwa od dawna (DRF od frontu, C0ven od tyłu z nożem w plecy)
;)
--- Koniec cytatu ---
Mam wrażenie że skrót DRF zdeka zmutował... DRF całe życie to legion i shadow of death i Solary, przez krótki czas RA bo siedział w Dronkowie za pozwoleniem Papcia UAxDeatha. AAA najeżdża NC., Raiden, WN i masa innych na doczepkę... gdzie tu DRF?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej