Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
akira akawa:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 16, 2011, 14:53:03 ---erm... nie to żebym się chciał przyczepić ale biorą pod uwagę Wasze dokonania na polu pvp polewka z AAA brzmi nieco dziwnie.
--- Koniec cytatu ---
QFT
I zalecam c0venowcom trochę więcej pokory, my teraz nie mamy nawet przyzwoitego flotowego (podkreślam flotowego nie roamowego) FC....
edit :
nie no 1 go mamy - zapomniałem o hamerykańcu :P
silvia:
jakby co, to makalu jest kompletnym noobem. ex paxton, ex libertas fidelitas i w triple-gay jest mniej niz rok.
slaby przywodca, slaby alians.
Chupacabra:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 16, 2011, 14:53:03 ---erm... nie to żebym się chciał przyczepić ale biorą pod uwagę Wasze dokonania na polu pvp polewka z AAA brzmi nieco dziwnie.
--- Koniec cytatu ---
Nite na polewkę z Nas trzeba jeszcze poczekać :) Jeszcze nie dolecieli :) .....Potem sam się będę śmiał, ale może zanim dolecą, to skończą się te przeklęte wakacje. No kurde mi np nie chce się nic....:(
Nitefish:
Ciesz się wakacjami zamiast grać w statki :P.
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Chupacabra w Sierpnia 16, 2011, 14:32:51 ---Znaczy się po wojnie, teraz piloci AAA zajęci są wyprowadzką. :)
"DD/Bloob między oczy i Dasvidania?"..... no tylko że DRF to potrafi :) a jak na razie z tego co widać AAA ma tylko ambicje i jak zwykle silne jest tylko w słowach i na forach. Ja na waszym miejscu, bym tych mostów przed sobą nie palił, sami sobie tego HED nie odbijecie, bo na razie najlepiej to Wam wychodzi przegrywanie, już drugi raz z resztą. A AAA bez HED, długo nie będzi egzystowało, w przeciwieństwie do HED, ono sobie bez Was doskonale radzi.
--- Koniec cytatu ---
Tak dla przypomnienia http://eve-kill.net/?a=top20
Wyglada na to ze jak na silnych tylko w slowach radzimy sobie calkiem niezle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej