Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
silvia:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpnia 16, 2011, 11:03:40 ---Na waszym miejscu poszukal bym sobie teraz GF w delve czy cos bo nikt nie bedzie sie z wami patyczkowal atm. DD/Bloob miedzy oczy i Dasvidania.
--- Koniec cytatu ---
Na commsach TS AAA podczas CTA, gdzie w ge- byla flota 300+ osob:
ktos: there's a neutral abaddon gang in v-3 on ge- gate
makalu: how many?
ktos: about 20
makalu: whatever...
Ostatio DRFowi pomagamy i powiem wam, ze zabawy pelno:
http://www.occupational-hazzard.net/?a=kill_related&kll_id=17137
http://www.occupational-hazzard.net/?a=kill_related&kll_id=17116
my mielismy 29 wliczajac scoutow i linki, oni mieli 71 :)
Potem jeszcze sie z initami zabawilismy, lecz nie bylo fair... 26 vs 60
http://www.occupational-hazzard.net/?a=kill_related&kll_id=17143
Gdyby nie tempesty to bysmy ich rozjechali w proch... a tak trzeba bylo zrobic de-agro :(
akira akawa:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 16, 2011, 00:34:48 --- Hed stracone, ge oblezone.
To co kiedy bedzie sytuacja faktycznie wymagan waszej interwencji? Wyglada na to ze coven wraz z SW sie sprzedali ruskim jak kiedys apa. coz za ironia losu jeszcze teraz niektorzy covenowcy wypominaja czlonkom apa ze jako corp rentierski zmienili strony a sami nie lepsi. Wyglada ze z covenu tylko owce maja jaja i sprzedajna dusza nie jest u owiec a w covenie, bo jako jedyny corp z sw walcza z kacapami, a coven wlaz pod kamien resetujac sojusznika w potrzebie. Aha damage control "my chcemy tylko gf" juz sie przejadl, takze czekam na jakas nowa wymowke.
--- Koniec cytatu ---
Jezu Chryste .... Człowieku ty nic nie kumasz a głos zabierasz wszędzie w kazdym temacie i masz zawsze cos do powiedzenia na temat rzeczy których nie rozumiesz i cie w ogole nie dotycza. Jeszcze to durne porównnie do apa /0\
Oni oddali nieswojego sova wrogowi i w czasie walk juz dogadywali sie z wrogiem (chyba cirkle of 2) .
Zresetowalismy -a- bo zrobiło to SE - tak mamy swoje powody by ściśle współpracować z SE i *&uj ci do tego...
Aha zapomniałem dodać DRF dało kazdemu z nas po nyxsie za restet - mojego odbierałem z posa Nynca
Chupacabra:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Sierpnia 16, 2011, 11:03:40 ---
O ile wiem to wczoraj nazwa stacji zostala zmieniona. Nieoficialnie mowi sie ze pare dosc wplywowych osob w russian community sie mocno wkurzylo.
SW jak narazie "pomaga" nam polujac na ludzi transportujacych stuff z catch do stain. Na waszym miejscu poszukal bym sobie teraz GF w delve czy cos bo nikt nie bedzie sie z wami patyczkowal atm. DD/Bloob miedzy oczy i Dasvidania.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy się po wojnie, teraz piloci AAA zajęci są wyprowadzką. :)
"DD/Bloob między oczy i Dasvidania?"..... no tylko że DRF to potrafi :) a jak na razie z tego co widać AAA ma tylko ambicje i jak zwykle silne jest tylko w słowach i na forach. Ja na waszym miejscu, bym tych mostów przed sobą nie palił, sami sobie tego HED nie odbijecie, bo na razie najlepiej to Wam wychodzi przegrywanie, już drugi raz z resztą. A AAA bez HED, długo nie będzi egzystowało, w przeciwieństwie do HED, ono sobie bez Was doskonale radzi.
Ghostden:
Chyba nazwa stacji w HED została przywrócona
Nitefish:
--- Cytat: Chupacabra w Sierpnia 16, 2011, 14:32:51 ---jak na razie z tego co widać AAA ma tylko ambicje i jak zwykle silne jest tylko w słowach i na forach. Ja na waszym miejscu, bym tych mostów przed sobą nie palił, sami sobie tego HED nie odbijecie, bo na razie najlepiej to Wam wychodzi przegrywanie, już drugi raz z resztą. A AAA bez HED, długo nie będzi egzystowało, w przeciwieństwie do HED, ono sobie bez Was doskonale radzi.
--- Koniec cytatu ---
erm... nie to żebym się chciał przyczepić ale biorą pod uwagę Wasze dokonania na polu pvp polewka z AAA brzmi nieco dziwnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej