Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
Soulscream:
--- Cytat: Ghostden w Sierpnia 16, 2011, 07:49:14 ---Świetny troll trza przyznać i nawet dalej próbujesz to ciągnąć. Ale chyba się orientujesz na tyle w polityce, że pomocy nie będzie bo nie ma obrony (a to już pominąłeś). Samo -a- nie broni się, bo nie ma sensu. Ale to tylko tak przypadkiem uszło twojej uwadze?
Na jedyna możliwą obecnie taktykę powstrzymania DRF brakuje nam ludzi
--- Koniec cytatu ---
Jaki troll ? Jak sam przyznales -A- sie nie obroni bo dostal reset w momencie kiedy nie byl potrzebny. Fukneliscie niczym panienka w rozowej sukieneczce ktora zostala wystawiona na jednej randce. Nie martw sie zaoraja tez c0ven.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Soulscream w Sierpnia 16, 2011, 11:19:09 ---Jaki troll ? Jak sam przyznales -A- sie nie obroni bo dostal reset w momencie kiedy nie byl potrzebny. Fukneliscie niczym panienka w rozowej sukieneczce ktora zostala wystawiona na jednej randce. Nie martw sie zaoraja tez c0ven.
--- Koniec cytatu ---
Nie na jednej randce, tylko na trzech kolejnych, kazdy by sie wkurzyl. Ustalcie w koncu miedzy soba jakas wersje Centralowa, czy w koncu zresetowalismy AAA za kase, ze strachu, czy tez fuknelismy jak panienka w rozowej sukience, bo juz sie powoli gubie :-\
Syntion:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpnia 16, 2011, 11:50:11 ---Nie na jednej randce, tylko na trzech kolejnych, kazdy by sie wkurzyl. Ustalcie w koncu miedzy soba jakas wersje Centralowa, czy w koncu zresetowalismy AAA za kase, ze strachu, czy tez fuknelismy jak panienka w rozowej sukience, bo juz sie powoli gubie :-\
--- Koniec cytatu ---
c0ven zresetował -A- ponieważ zrobiło to SE. c0ven zawsze robił to co SE i to akurat dobry objaw ze strony c0ven że nadal trzyma się i popiera SE nieważne jak głupio by to wyglądało dla kogoś spoza układu. Dla wielu ludzi, którzy nie kumali i nie kumaja zależności SE - c0ven wygląda to często jakby c0ven miało być petem. Ale to już problem tych co tak uważają, nie mój.
Poza tym i tak przecież nudzili się (c0ven) gdzieś na roadtripie w Omist. No i zawsze można sobie postrzelać do "LFN-WHORE" za to, że posprzedawali wszystkie pamiątki rodzinne na allegro. :)
Jak odchodziłem z LFN to był tam jeden tytek (Wełniaczek). Teraz z tego co wiem pod banderą LFN lataja dwa tyteksy i kilka matek. No i oczywiście minus jeden nightmare ;)
CATfrcomCheshire:
To akurat prawda, C0ven sie od zawsze trzymal SE, ufamy ich ocenom sytuacji politycznej, bo to jest najstarszy w grze, i duzo bardziej doswiadczony od nas alians. Ale nie jest tak, ze zawsze robimy dokladnie to samo co oni, np zaraz po skonczonej wojnie na powaznie zastanawialismy sie nad resetem AAA po tym, jak Makalu zDDkowal naszego Sabre w HED, wlasciwie to decyzja zostala juz podjeta tylko ze w ostatniej chwili odwolana, co skonczylo sie powaznym emo kilku osob, miedzy innymi glownego FC. Podobnie nigdy nie splusowalismy TESTow, mimo ze SE i RL byli do nich blue, na tej samej zasadzie co chwila odbywaly sie klotnie z AAA o reset ENGARDE, ktore repowalo nam hostow w czasie walk w Stain, itd itp. Tak naprawde AAA nigdy nas nie lubilo i z wzajemnoscia, pomagalismy im ze wzgledu na SE i good fightsy, wiec reset zostal przywitany przez membersow z radoscia, bo juz od dawna bylo widoczne, ze AAA wraca do starych przyzwyczajen, ktore i poprzednio przywiodly ich na skraj przepasci. Po prostu nie jest nam po drodze, bo AAA ma dokladnie takei same imperialne ambicje jak NC, DRF czy IT, i dokladnie tak samo skonczy.
Xeovar:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 16, 2011, 01:07:14 ---sliczny
a teraz odnies sie do zadanego pytania
--- Koniec cytatu ---
Odpisałem we flejmie, ale poprawię na wypadek gdyby Doom cię odciął.
"Byliśmy poproszeni o pomoc podczas drugiego RFa ihuba w HED, był nawet alarm clock ogłoszony na to CTA, po czym -A- postanowiło nie engagować. Od tamtego czasu nie było prośby o pomoc (a przynajmniej o tym nie wiem, od kilku dni jestem na urlopie)."
Co do postu dana o umieraniu C0venu.... weź przypomnij sobie słowo wakacje :P
Jakimś cudem udało się mieć lipiec bez tragedii jak chodzi o PvP, ale sierpień będzie badziewny, bo z tego co widać większość ludzi w tym roku ma urlopy w sierpniu.
http://xeovar.net/eve/C0ven201107.png
Już knujemy plan na wrzesień, no i czekamy co dalej z -A- i dalszą inwazją DRF.
Co do pecenia SE, to tak, tak sobie to tłumaczcie. Ci co wiedzą jak nasz układ z SE działa to wiedzą, Ci co nie wiedzą i tak nie zrozumieją :)
@Kira, Dalilah niestety nadal nie gra, choć ze dwa razy była online :( 9119 też. Na szczęście Tek jest dobrym następcą :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej