Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (61/117) > >>

Doom:

--- Cytuj ---PBN nie musi sie odradzac, bo wciaz zyje, tylko innym - nowym zyciem.
--- Koniec cytatu ---
??? ???

Sorry nie mogłem sie powstrzymać :P

Platfusek:

--- Cytat: Zsur1aM w Sierpnia 16, 2011, 10:31:36 ---PBN nie musi sie odradzac, bo wciaz zyje, tylko innym - nowym kerbirskim zyciem. Jestesmy teraz korpem kilku casualowych pvperow misjonarzy i poki co nie zamierzamy wprowadzac zadnych dramatycznych zmian.

Zal patrzec jak 640 charowy super-duper-pvp ally robi ostatnimi czasy mniej killi *NPC-ów* niz nasza 5 osobowa ekipa :D
Zamiast trollowac na forum zaczelibyscie cos zabijac zrabiać.

--- Koniec cytatu ---

Poprawiłem dla ciebie

Doom:
Platfusek jeszcze jeden taki post poza flame a zabiorę Ci dostęp do tego działu

Rabbitofdoom:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 15, 2011, 15:53:54 ---Poprzednim razem, gdy AAA traciło HED, druga strona zachowała nazwę stacji, która zadaje się upamiętnia zmarłego członka AAA. No, ale ruskie hordy nie uznają takich sentymentów... tym więcej powodów, by nie brać w tym udziału.

--- Koniec cytatu ---

O ile wiem to wczoraj nazwa stacji zostala zmieniona. Nieoficialnie mowi sie ze pare dosc wplywowych osob w russian community sie mocno wkurzylo.

SW jak narazie "pomaga" nam polujac na ludzi transportujacych stuff z catch do stain. Na waszym miejscu poszukal bym sobie teraz GF w delve czy cos bo nikt nie bedzie sie z wami patyczkowal atm. DD/Bloob miedzy oczy i Dasvidania.

Platfusek:
a posty o odradzaniu pbn w topiku o wojnie innego aliansu to nie jest flejm??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej