Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (57/117) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 15, 2011, 18:24:59 ---Bo takie były zapowiedzi po zajęciu Tribute.

--- Koniec cytatu ---
To czemu ludzie nie rozlicza zarzadu ally z "zapowiedzi"... to pytanie retoryczne.

--- Cytat: Val Heru w Sierpnia 15, 2011, 18:17:37 ---Do kogoś muszą strzelać inaczej po co grać.

--- Koniec cytatu ---

Tyle ze najblizsze cele sa tuz za rogiem -> goony, a wedlug "zapowiedzi" mialy byc jeszcze blizej czyli drf, a aaa jest na drugim koncu new eden wiec maja do kogo strzelac pod domem wiec po co leciec na drugi koniec new eden?

Tooten:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 15, 2011, 19:26:10 ---
Tyle ze najblizsze cele sa tuz za rogiem -> goony, a wedlug "zapowiedzi" mialy byc jeszcze blizej czyli drf, a aaa jest na drugim koncu new eden wiec maja do kogo strzelac pod domem wiec po co leciec na drugi koniec new eden?

--- Koniec cytatu ---

Bo im overlord kazał/są lojalnymi sojusznikami nynca.

SokoleOko:
No niestety, "przyjaźń" Vince'a z Nyncem z czasów, gdy D00M. był w ROL jest silniejsza od głębokiej niechęci zwykłych członków NCDOT do WN, które wydaje nam się failowate.

Cóż, wg. dotlana liczebność NCDOT stopniała w ciągu miesiąca o ok. 150 osób, aczkolwiek może to być spowodowane wywalaniem nieaktywnych. Nie kojarzę ani jednego aktywnego gracza, który by podziękował, z drugiej strony intensywność wysiłków mających na celu zatrzymanie mnie daje do myślenia.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 15, 2011, 20:00:27 ---z drugiej strony intensywność wysiłków mających na celu zatrzymanie mnie daje do myślenia.

--- Koniec cytatu ---

Popros o Nyxa

SokoleOko:
Żeby latać nim w lagfestach? Dzięki, ale nie.

Mnie nie można kupić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej