Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
SokoleOko:
Wiedziałem, że nie uniknę wycieczki personalnej.
Tak, razem z ruskimi hordami zaorałem NC. A jak się okazało, że zamiast brać się za ruskich, razem z WN oramy AAA, to po trzech tygodniach "złożyłem wymówienie" i za tydzień od teraz rusza mój korp, który będzie się trzymał od polityki jak najdalej tylko można.
Nitefish:
Nie chodzi o wycieczkę personalną.
Po prostu dość dziwne się wydaje, że mogłeś sądzić iż NcDOT nagle zaatakuje rusków skoro ma nowy teren i graniczą z nimi dzięki wspólnej kampanii.
To się kupy trzyma, szczególnie, że nie od wczoraj grasz w Eve :P
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 15, 2011, 16:11:05 ---Wiedziałem, że nie uniknę wycieczki personalnej.
--- Koniec cytatu ---
coz shit happens pewnie nie miales wiele do powiedzenia w kwestii nazwy stacji, ale tbh czego sie po ruskich spodziewales - to narod ktory jak historia dluga mial w d... zasady, konwenanse i zawsze byli okrutni, brutalni i atakowali "blobem" wiec czemu oczekiwales ze bedzie inaczej ingame?
--- Cytuj ---Tak, razem z ruskimi hordami zaorałem NC. A jak się okazało, że zamiast brać się za ruskich, razem z WN oramy AAA, to po trzech tygodniach "złożyłem wymówienie" i za tydzień od teraz rusza mój korp, który będzie się trzymał od polityki jak najdalej tylko można.
--- Koniec cytatu ---
Hmm a jaki macie interes w oraniu aaa, bo nc to jeszcze rozumiem dostaliscie teren a teraz co "for teh lolz"?
Val Heru:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpnia 15, 2011, 16:58:01 ---Hmm a jaki macie interes w oraniu aaa, bo nc to jeszcze rozumiem dostaliscie teren a teraz co "for teh lolz"?
--- Koniec cytatu ---
Do kogoś muszą strzelać inaczej po co grać.
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 15, 2011, 16:35:21 ---Po prostu dość dziwne się wydaje, że mogłeś sądzić iż NcDOT nagle zaatakuje rusków skoro ma nowy teren i graniczą z nimi dzięki wspólnej kampanii.
--- Koniec cytatu ---
Bo takie były zapowiedzi po zajęciu Tribute.
--- Cytat: Val Heru w Sierpnia 15, 2011, 18:17:37 ---Do kogoś muszą strzelać inaczej po co grać.
--- Koniec cytatu ---
Pretty much this. Ale to już mnie nie dotyczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej