Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
CMHQ_Widget:
No i po CTA. Bitki brak.
garnoo:
wczoraj to jakis fail byl... jak zwykle tęgie glowy aaa sie popisaly...
po co walczyc pod jammerem - gdzie jeszcze mielibysmy jakies szanse na rowna bitke; lepiej poczekac az nc. rozwala jammer abysmy mogli wrzucic wlasne floty do systemu (na ich glowy) i modlic sie abysmy zaladowali grid a nie stacje ::)
zaczynam sie dziwic jakis cudem aaa istnieje od tak dawna :-\
Ghostden:
--- Cytat: garnoo w Sierpnia 12, 2011, 14:31:26 ---wczoraj to jakis fail byl... jak zwykle tęgie glowy aaa sie popisaly...
po co walczyc pod jammerem - gdzie jeszcze mielibysmy jakies szanse na rowna bitke; lepiej poczekac az nc. rozwala jammer abysmy mogli wrzucic wlasne floty do systemu (na ich glowy) i modlic sie abysmy zaladowali grid a nie stacje ::)
--- Koniec cytatu ---
No wiesz ruskie biły jammer aby AAA mogło jakoś skoczyć do systemy bo oni nie musza
CMHQ_Widget:
--- Cytat: garnoo w Sierpnia 12, 2011, 14:31:26 ---po co walczyc pod jammerem - gdzie jeszcze mielibysmy jakies szanse na rowna bitke; lepiej poczekac az nc. rozwala jammer abysmy mogli wrzucic wlasne floty do systemu (na ich glowy) i modlic sie abysmy zaladowali grid a nie stacje ::)
--- Koniec cytatu ---
Cynojammer był zbity bo od dłuższego czasu hosty wisiały w systemie, chociażby bijąc tytka przed CTA wskakiwały capsy i chyba flota przez jump portal. Chyba nie myślisz, że AAA by było na tyle głupie żeby walczyć z capsami skoro mogłoby walczyć bez capsów. Co nie zmienia oczywiście postaci rzeczy, że jak masz na polu ponad 300 abadonów to można poświęcić ze 20, primarować cynojammer i wrzucić supery bo się to po prostu opłaca.
I nie siej defetyzmu Garnoo :D, wiemy że jesteś pesymistą, ale Gario-człowiek który zna się na wszystkim (na ludziach ponoć najlepiej) znowu myśli że ma rację i rzuca coś o jakichś naukach (nie wiem tylko czy to ja się czego nauczyłem czy on) ;].
Venzon 2003:
...kiedy AAA planuje utracic HED? jakies timery?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej