Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (50/117) > >>

Syntion:
Skeer kill tytka jest zawsze dobry. Zastanawia mnie tylko czemu nie ma na nim nikogo z twojego korpa? Przeciez sporo tam aktywnych graczy jest. Jakos tak slabo to wyszlo na KB. Co sie stalo?

Goomich:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 11, 2011, 17:10:15 ---Skeer kill tytka jest zawsze dobry. Zastanawia mnie tylko czemu nie ma na nim nikogo z twojego korpa? Przeciez sporo tam aktywnych graczy jest. Jakos tak slabo to wyszlo na KB. Co sie stalo?

--- Koniec cytatu ---

Przecież pisali, że spadł szybciej niż rating Grecji.

Syntion:

--- Cytat: Mona X w Sierpnia 11, 2011, 17:16:19 ---Przecież pisali, że spadł szybciej niż rating Grecji.

--- Koniec cytatu ---

Toz to nawet sam Xeovar Stoner sie zalapal na killa. Wiec to az tak NAGLE i niepodziewanie nie moglo sie stac ;)
Tak czy inaczej milej zabawy w ubijanie statkow i powodzenia.

PAwulonek:

--- Cytuj ---Musimy tylko wyczaić, jaką bramę kampi obecny pilot Gacula   
--- Koniec cytatu ---

chciales powiedziec ktora anomalke  8)

Skeer:

--- Cytat: Syntion w Sierpnia 11, 2011, 17:10:15 ---Skeer kill tytka jest zawsze dobry. Zastanawia mnie tylko czemu nie ma na nim nikogo z twojego korpa? Przeciez sporo tam aktywnych graczy jest. Jakos tak slabo to wyszlo na KB. Co sie stalo?

--- Koniec cytatu ---

Przyczyna jest prosta - korp był/jest na roadtripie w Omist. Ja jestem teraz w A4 (3j od RLDS), ale byłem offline z powodu RL.

To już trzeci tytan, na którego nie udało mi się załapać mainem i bardzo żałuję.

Co wcale nie przeszkadza mi chwalić się killem jako członkowi C0ven i SW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej