Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (47/117) > >>

garnoo:
czy nie zaczyna was zastanawiac dzialanie aaa rzucajace raz za razem flotki (subcapsy) na supercapitale w hed?  :P

Pol Kent:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 10, 2011, 12:13:36 ---czy nie zaczyna was zastanawiac dzialanie aaa rzucajace raz za razem flotki (subcapsy) na supercapitale w hed?  :P

--- Koniec cytatu ---

Znaczy, że niby co ? Oczyszczają hangary ? Czy może nigdy nie potrzebowali tych subcapsli ?  ;D

Chupacabra:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 10, 2011, 12:13:36 ---czy nie zaczyna was zastanawiac dzialanie aaa rzucajace raz za razem flotki (subcapsy) na supercapitale w hed?  :P

--- Koniec cytatu ---

Zmieniłeś ally i zapomniałeś nas o tym poinformować?

Mnie zastanawia, ale to Ty jesteś bliżej, może się podzielisz, przemyśleniami.

Chupacabra:

--- Cytat: Orion1 w Sierpnia 10, 2011, 13:52:30 ---Znaczy wam trzeba mówić kto jest w waszym Ally?
Nie da się tego jakoś sprawdzić?
Może ktoś pomóc koledze? Bo chyba to jego Ally  jakieś nierozgarnięte jest.

--- Koniec cytatu ---

Orion tu ziemia, nie zauważyłeś, że jestem w innym niż Garnoo?

ale napisze specjalnie dla Ciebie wyjaśnienie:

To w jakim ktoś jest ally można sprawdzić, oczywiście, ale ja zapytałem czy Garnoo przypadkiem nie zapomniał zmienić swojego opisu na centrali, lub czy mentalnie już nie jest w innej formacji, bo odebrałem jego wypowiedź jako sarkazm, w kierunku AAA i mnie to zdziwiło, do tego śledząc dyskusje toczące się tu widziałem jak się Garnoo z Sokołem wymienili się na Centrali kilkoma zdaniami na temat nieoczekiwanej zmiany strony frontu. Postanowiłem więc sprecyzować swoje informacje, przy okazji sam wykorzystałem ironiczną zaczepkę.

Jak chcesz sprawdzić nasz poziom rozgarnięcia złóż do nas aplikację sprawdzimy czy pasujesz:) :P

no żeby trola....marnego, bo marnego trzeba było tłumaczyć,

Centralo Quo Vadis?

garnoo:
u nas coraz wiecej ludzi sie zastanawia co nasi fc kombinuja bo coraz trudniej doszukac sie nam w tym logiki...
na chwile obecna najpopularniejsza wersja jest ze chlopaki kupili bpo na geddony i jakos musielu zwiekszyc ich popularnosc (wkoncu same sie nie sprzedadza  :-\  )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej