Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (45/117) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Platfusek w Sierpnia 07, 2011, 12:10:15 ---aha i co jeszcze, cartel z dotem to przy darkside bardziej unseen akademia, widziałem dwa spotkania pomiędzy tymi sojuszami i dziwnym trafem ciągle jedna strona była cała na czerwono i nie były to darksidy ;) jedyne podobieństwo to była ta kropka po nazwie ;)

--- Koniec cytatu ---

cos ci sie pomylilo kolego poniewaz DS praktycznie nigdy nie walczyli z cartelDOT, nie bylo okazji
raz przylecieli z polnocy i dostali wpierdol - to cala przygoda cartelDOT z DS
generalnie byli w takiej zlej formie, ze nie mogli zebrac na nas liczb i dostawali blobem w pysk

HuLiO_mech:

--- Cytat: Platfusek w Sierpnia 07, 2011, 12:10:15 ---aha i co jeszcze, cartel z dotem to przy darkside bardziej unseen akademia, widziałem dwa spotkania pomiędzy tymi sojuszami i dziwnym trafem ciągle jedna strona była cała na czerwono i nie były to darksidy ;) jedyne podobieństwo to była ta kropka po nazwie ;)

--- Koniec cytatu ---

no to mało widziałeś..
http://pinkside.pl/?a=kill_related&kll_id=78056

Doom:
[admin]To jest wątek o strzelaniu się -A- z ich oponentami (których nie chce mi się wymieniać). Ani Cartel, ani Darkside nie są stronami w tym konflikcie więc poprzestańcie dyskusje o nich na powyższym poście, albo przenieście ją do adekwatnego topiku.[/admin]

SokoleOko:
Tak malo sie dzieje w temacie, ze offtopy pewnie nikomu nie przeszkadzaja ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

akira akawa:

--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 07, 2011, 01:50:24 ---.

To mi przypomina bicie jakiegoś dzieciaka w piaskownicy w 5 osób. Life is brutal.

--- Koniec cytatu ---

LOLz - powtarzaj to za kazdym razem gdy w 5 pufniecie raciarza na pasku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej