Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
SokoleOko:
NCDOT nie uważa się za najemników.
Tooten:
Przytoczyć Ci jeszcze raz Twoje cytaty, jak to się cieszyłeś, że po wojnie z MM i Razorem będziesz strzelał do DRF, bo to ostatnie wielkie zło na Twojej liście? Skoro nie jesteście z DRFami z najemnictwa, i nie z peciarstwa, a ich nie kochacie, to czemu?
Soulscream:
--- Cytat: Tooten w Sierpnia 06, 2011, 20:31:29 ---Przytoczyć Ci jeszcze raz Twoje cytaty, jak to się cieszyłeś, że po wojnie z MM i Razorem będziesz strzelał do DRF, bo to ostatnie wielkie zło na Twojej liście? Skoro nie jesteście z DRFami z najemnictwa, i nie z peciarstwa, a ich nie kochacie, to czemu?
--- Koniec cytatu ---
Wytłumaczę Ci to po mojemu. PVP 1337 skills.
SokoleOko:
--- Cytat: Tooten w Sierpnia 06, 2011, 20:31:29 ---Przytoczyć Ci jeszcze raz Twoje cytaty, jak to się cieszyłeś, że po wojnie z MM i Razorem będziesz strzelał do DRF, bo to ostatnie wielkie zło na Twojej liście? Skoro nie jesteście z DRFami z najemnictwa, i nie z peciarstwa, a ich nie kochacie, to czemu?
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się, ze oficjalnie "kochamy" WN, bo Vince lubi się z Nync'em.
Wolałbym strzelać do DRF niż do AAA, ale - póki co (lol) - nie mam wpływu na kierunek w jakim zmierza mój alians. Generalnie nie jestem zbytnio zadowolony z tego co tu się dzieje, ale jeszcze trochę za wcześnie na rzucanie ręcznika.
Nitefish:
Sokół jesteś bardzo dobrym pilotem lecz o ile Cię poznałem to Twoim celem są killsy ponad wszystko. Stąd jesteś w NC. (być może kolejny step to PL?)
Najlepszym kierunek dla NC. jest rzucenie się na coś co jest łatwe np. AAA, zamiast na coś co jest chujowo trudne - DRF.
Innymi słowy nie należy oczekiwać, że NC. rzuca się na coś trudnego bo dostaną po prostu wpierdol. Dokładnie tak samo ma się sprawa z Pandemicami - oni rzucają się na łatwe cele bo gdzie indziej dostają wpierdol (patrz AAA + SW). Teraz być może coś uszczkną z AAA bo przecież inni się na nich rzucają gromadą.
To mi przypomina bicie jakiegoś dzieciaka w piaskownicy w 5 osób. Life is brutal.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej