Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Inwazja na -A- rozpoczeta?
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Gariothius w Sierpnia 02, 2011, 16:03:44 ---Chcesz poprosić o refund ?
--- Koniec cytatu ---
Nie będę Was pozbawiał przyjemności :).
Baj de łej, jakeś już przy tablicy Gario, jak tam marzenia o Omist, bo coś widzę, że po ostatnim płaczliwym poście na forum COVEN jakoś nie realizujesz swoich marzeń :D.
Gariothius:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Sierpnia 02, 2011, 16:08:47 ---Nie będę Was pozbawiał przyjemności :).
Baj de łej, jakeś już przy tablicy Gario, jak tam marzenia o Omist, bo coś widzę, że po ostatnim płaczliwym poście na forum COVEN jakoś nie realizujesz swoich marzeń :D.
--- Koniec cytatu ---
No oprócz tego, że udało się wypracować prawdziwą kooperacje miedzy korpami, ludzie latają razem , osoby które sobie wczesniej nie radziły teraz same próbują ogarniać PvP i prowadzić roamy, wszyscy mają fun i starają się bo chcą, a nie bo ich CEO opierdala, no i jest dużo fajnych killi, to ta, poza tym totalny fail.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Gariothius w Sierpnia 02, 2011, 16:38:21 ---No oprócz tego, że udało się wypracować prawdziwą kooperacje miedzy korpami, ludzie latają razem
--- Koniec cytatu ---
Ale to mówisz teraz po tej dramie, że pół sojuszu siedzi w Eso a VIDE w Omist i jak jurek rzucił rolą FC, taką kooperację wypracowaliście? Czy jeszcze wcześniej?
Poza tym, mi bardziej o samo Omist chodziło, bo pamiętam jak byłem w COVEN żaliłeś się, że chcesz dla PL Community zrobić dołek i takie tam, a niecały miesiąc później sprzedawałeś ten teren za 85B. No ale jak mówisz, widać dużo się w COVEN zmienia, stąd moje pytanie :). Domyślam się oczywiście, że ta złość na AAA i ten reset o którym teraz mowa to wynik po części utraty połowy Omist, które AAA zabrało i oddało innym sojuszom?
Syntion:
--- Cytat: ZharVizjerei w Sierpnia 02, 2011, 12:38:02 ---
Uwielbiam takie typy jak Ty co to wszystka wiedzą, wszystko widzieli i nawet już maja pojęcie co będzie w przyszłości ...
Ty zamiast na CENTRALI kręcić texty zatrudnij się w TVN lub POLSAT, tam w nocy są takie programy do których ludzie dzwonią do wróżek z prośbą o porady.
Kasę byś jakąś zarobił przynajmniej, a nie tutaj po próżnicy się produkował ...
--- Koniec cytatu ---
Pokaż na lalce gdzie Mona X cię dotykał. :D
A tak wracajac do tematu to mam w glebokim powazaniu co ma c0ven do -a- czy do lfn-u i odwrotnie. Mam nadzieje, ze obie strony resetu po prostu beda mialy mnostwo zabawy w strzelaniu do siebie na roamach, cta czy co tam sobie zorganizuja. Wazne zeby COS SIE DZIALO :) Powodzenia.
Goomich:
Ja stanowczo protestuję. Zhar Vizjerei nie rage'owal na mój temat, furgonetka z napisem "DaRmOwE CuKiErASy" nie jest zarejestrowana na moje nazwisko i nikt nigdy nie znalazł w niej materiału genetycznego pochodzącego ode mnie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej