Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (24/117) > >>

Tooten:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpnia 01, 2011, 21:18:17 ---Carrier Black Aces.... nie mam pytań.

--- Koniec cytatu ---

Ponoć 4. 3 dały SD.

SokoleOko:
Wiesz, ja ich pamiętam z wojny o Providence, gdy jeszcze byli AAA C i przylatywali na CTA - w shipach z dupy, robiąc śmietnik na TS, ginąc jak kretyni i lemingując na każdym gejcie. Oczywiście, mieli się za uber-pro PvPerów, bo przecież latają na CTA.

Minął nieco ponad rok, znów jestem na Południu i widzę jak lamią, jakby niczego się nie nauczyli. O ile do AAA prywatnie nic nie mam, a wręcz mam sentyment, bo to z AAA uczyłem się latać w dużych flotach i "to jest tytan, a tak się go używa" (:)), o tyle strzelanie do Black Aces sprawia mi naprawdę przyjemność :)

garnoo:
jak padlo na aliansowym ze tackluja carriera to zaczalem im trolowac ze tak to jest jak sie raci afk (pamietam ze system byl zabomblowany jak malo co)
dopiero pozniej po calej tej jatce wyszlo ze nadal maja was na blue (standy corpa byly nadrzedne)

SokoleOko, a tobie to juz woda sodowa uderzyla do glowy? nawet sie nie przywitales w HED   :P

Alrekus:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 02, 2011, 01:08:22 ---jak padlo na aliansowym ze tackluja carriera to zaczalem im trolowac ze tak to jest jak sie raci afk (pamietam ze system byl zabomblowany jak malo co)
dopiero pozniej po calej tej jatce wyszlo ze nadal maja was na blue (standy corpa byly nadrzedne)

SokoleOko, a tobie to juz woda sodowa uderzyla do glowy? nawet sie nie przywitales w HED   :P

--- Koniec cytatu ---

To ja chyba nie wiem co to znaczy trollować...

SokoleOko:

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 02, 2011, 01:08:22 ---dopiero pozniej po calej tej jatce wyszlo ze nadal maja was na blue (standy corpa byly nadrzedne)

--- Koniec cytatu ---

Kolejny fail

--- Cytat: garnoo w Sierpnia 02, 2011, 01:08:22 ---SokoleOko, a tobie to juz woda sodowa uderzyla do glowy? nawet sie nie przywitales w HED   :P

--- Koniec cytatu ---

Wybacz, wczoraj zalogowałem się dosłownie na chwilę i byłem tak zmęczony, że mało co ogarniałem :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej