Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z windows 7 po starcie.

<< < (3/3)

Doom:
Zmniejsz / wylącz kontrolę konta uzytkownika, albo spróbuj zmusić system do ustanowienia dla nich wyjątku

Diabl0:

--- Cytat: Herezja w Czerwiec 22, 2011, 23:51:58 ---Ja dla odmiany polecam tę myszkę czyli A4TECH X-710FS (w wersji optycznej)

--- Koniec cytatu ---

Miałem takie dwie, i w obu dość szybko (po około pół roku) nawalała rolka. "Kręciła" ze skokiem - albo na pół obrotu nie reagowała, albo minimalne przekręcenie a przewijało kilka pozycji co mocno wkurzało w fps'ach przy próbie zmiany broni. Podobnie z reakcją na wciskanie - albo nie reagowała, albo przy wciskaniu powodowała przewijanie co wkurzało jeszcze bardziej.

Tak więc jeśli nie masz nic przeciwko częstej wymianie myszek to polecam - naprawdę wygodna, dużo i dość dobrze rozmieszczone przyciski, gumowana powierzchnia, duża precyzja i możliwość tworzenia makr, ale niestety wytrzymałość niewielka :(

[VIDE] Herezja:
Diabolo nawet w najlepszych seriach pojawiały się buble tak więc być może właśnie na takie trafiłeś. Ja mając 7 czy 8 sztuk jedynie w jednej  z nich stwierdziłem uszkodzenie po około 3 latach użytkowania (chyba płytka siadła wewnątrz obudowy).

Diabl0:
Po pierwszej też myślałem że trafiłem na jakiś wadliwy egzemplarz, a że myszka mi pasowała i funkcjonalnością i ergonomią to kupiłem drugą identyczną, która znowu ma identyczny problem. Dlatego teraz używam starej myszki która ma już 4 lata ciągłego używania w pracy i nadal działa bez problemu, chociaż ergonomia mniej mi pasuje niż tamtej (A4Tech BW-5).

CMHQ_Widget:
Ja miałem X-718F przez jakieś 5 lat. Ostatnio wymieniłem na laserówkę X750, bo po prostu stwierdziłem że czas na nową myszkę. Stara X-718F leży na szafie jako rezerwowa, działa nadal sprawnie, chociaż czuć że jest mocno zużyta. W nowej brakuje mi bardzo jednej rzeczy ze starej X-718F, cienkiego kabelka, który nie ciągnie myszki cały czas.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej