Eve Online > Incarna
Incarna, patchnoty.
Khobba:
--- Cytat: Xarthias w Czerwca 22, 2011, 10:58:02 ---Nawet nie wiedziałem, że taka opcja była :P
--- Koniec cytatu ---
Ja też nie :)
btw, kurde, myślałem, że wyłączenie CQ pozwoli na ship spinning, a tu tylko jakieś durne drzwi widzę...
RABBLE RABBLE RABBLE
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Czerwca 22, 2011, 11:00:39 ---Nie akurat ten "detal" w okreslonych sytuacjach jest cholernie istotny i tak jak jest teraz stanowi cholerną upierdliwość
--- Koniec cytatu ---
No tak, bo trzeba dwa razy kliknąć :P Większe zużycie myszki i palców :P
Argument o szybkiej zmianie statku odpada, i tak trzeba czekac na zmianę sesji.
Swoją drogą też nie wiedziałem że taka opcja istnieje... klikałem zawsze "make active" i normalnie jeszcze żyję ;D
Doom:
Dla tych co mają problem z mutacjami avatara - sprubujcie ręcznie wyczyscic katalog cashe z poziomu systemu nie gry. Ja zrobilem tak zaraz po zainstalowaniu pacha i nie miałem problemów z tym że postacie wygladają inaczej niż w kreatorze
--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwca 22, 2011, 11:29:57 ---No tak, bo trzeba dwa razy kliknąć :P Większe zużycie myszki i palców :P
Argument o szybkiej zmianie statku odpada, i tak trzeba czekac na zmianę sesji.
Swoją drogą też nie wiedziałem że taka opcja istnieje... klikałem zawsze "make active" i normalnie jeszcze żyję ;D
--- Koniec cytatu ---
W moim wypadku problem stanowi upierdliwy i niewytłumaczalny delay (raportowałem pare razy, ale juz mi sie znudziło czytanie tych samych cpy past odpowiedzi) który sie pojawia przy wywoływaniu prawie każdego ppm menu
Kharim:
Mam pytanie, czesto wam teraz Eve wywala? w captain's quarters mam bugi graficzne co chwile, a zdarzyly mi sie juz ze trzy crashe.
zielczi:
Ja już od zeszłego patcha mam mnóstwo crashy a wcześniej nihuhu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej