Eve Online > Wsparcie techniczne

Pomoc w wyborze Laptopa:)

<< < (11/13) > >>

[VIDE] Herezja:
Od siebie dodam, ze zwykle ceny idą przed świętami do góry. Wczoraj kolega z korporacji gawędził ze mną na temat słuchawek i słuchawki, które jeszcze w sierpniu były warte około 65 zł teraz są po 112 a lepsze które Mu polecałem zamiast 160 kilku złotych kosztowały 220 prawie.

ps. Albo cena jest zasługą "gorączki przedświątecznych zakupów" albo recesją.

Tloluvin:
Wysokie ceny elektroniki moga byc tez pochodna ostatnich klesk zywiolowych na tajwanie, chociaz goraczka przedswiatecznych zakupow tez pewnie robi swoje
No ale do konca roku zostaly 3 tygodnie i 2 dni wiec poczekam te 3 tygodnie i zobacze. W koncu pomiedzy swietami a nowym rokiem jest najwieksza szansa na obnizke. No i zawsze to wiecej czasu na nadrobienie zaleglosci po katastrofie + okres odswiezania magazynow i podbijania rocznych wynikow sprzedazy.
Jednak jakos nie bardzo wierze zeby ten laptop spadl cenowo do jakiegos rozsadnego poziomu

Orli1983:
co do cen to w elektronice jest prosta zalezność- pomijajac wpływ na ceny nowinek technologicznych, wyprzedawania starych zapasów itp

kurs dolara :P

http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=5m&t=l&a=lg&b=0

jesli dolar spadnie to na bank elektronika tez potanieje

Tloluvin:

--- Cytat: Orli1983 w Grudzień 08, 2011, 08:39:15 ---jesli dolar spadnie to na bank elektronika tez potanieje

--- Koniec cytatu ---

Fakt

Tyle ze w najblizszym czasie nie ma co za bardzo liczyc na to. Jak juz to bardziej na wzrost  :(

PS
Fajna stronka. Przyda sie.
Dzieki  :D

Xeovar:
Mam takiego Asusa od miesiąca (konkretnie TZ210V) i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony.
Co do modeli to moim zdaniem różnica będzie w peryferiach, ale nie mam bladego pojęcia jaka - tz210v przyszedł z dwoma dyskami 500gb hybrid a sa inne konfigi.
Jedyny minus dla mnie to fakt że mając dwa dyski nie oferuje RAIDa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej